QÜESTIÓ D’EQUIP

La fotografia de Martí Compte i del Peke reflecteix perfectament l’esperit al que s’ha d’agafar el PROINOSA IHC en aquest inici del 2010. La força, la potència d’un treball d’equip. Entenent com a equip no només jugadors i tècnics sino tota aquella gent que treballa perquè tot funcioni dins de la pista, aquell "munt de gent que estan al voltant de l’equip, que ens ajuden i que són d’admirar" en paraules del mateix Joan Carles. Només amb la força de la unió es podrà començar a superar una dinàmica persistent i desafiadora com l’actual. 

Amb unió i evidentment amb treball. Que de fet és el que començaran ja a fer els arlequinats només 36 hores després de les campanades. Aquest dissabte al migdia els jugadors de l’IHC ja seran a les Comes per seguir preparant l’importantíssim partit contra el Noia. Un partit pel qual ja hi ha àrbitres: seran Gòmez i Dapena. Serà una bona oportunitat per trencar amb una estadística de moment poc favorable als igualadins ja que l’IHC encara no ha guanyat amb algún dels dos àrbitres en pista.  Han estat 3 partits amb un balanç de dos empats i 1 victòria. Gomez va ser un dels 2 àrbitres de l’IHC 2 – Vic 2 de la cinquena jornada i Dapena va ser present al 3 a 2 a Tenerife i el 2 a 2 de la jornada 12 a les Comes contra el Lloret.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *