AMATORI SPORTING LODI, UN HISTÒRIC EN FORMA

El PROINOSA Igualada ha seguit preparant aquest dijous el partit de dissabte contra el Lodi corresponent als vuitens de final de la Copa de la Cers. L’expedició igualadina sortirà dissabte al matí cap a aquesta ciutat llombarda, tot i que alguns aficionats igualadins ja ho fan avui mateix. L’IHC es trobarà dissabte al PalaCastelloti un rival en forma, que ocupa la quarta plaça a la lliga italiana amb 25 punts amb 8 victòries, 4 empats i només 1 derrota, amb 66 gols a favor i 44 en contra. Els giallorossi són a 8 punts del líder el Valdagno. Darrera hi ha el Follonica amb 28 i Bassano amb 27. A l’última jornada el Lodi ha golejat per 10 a 1 a un vell conegut el Tríssino (el primer rival europeu de la història de l’Igualada HC).

En la plantilla que entrena l’experimentat Aldo Belli hi destaca el porter Alberto Losi (el quart menys golejat de la Lega amb 3.37 gols per partit. El primer és l’argentí Oviedo del Valdagno i l’ex-IHC Oriol Bargalló ara al Giovinazzo ocupa la novena posició. En pista els arlequinats s’hi trobaran un brasiler, Alam Karam, dos argentins, Ariel Romero i Fernando Montigel, l’internacional italià Marco Motaran, o els veterans Antonio Piscitelli (43 anys) o Enea Monteforte (35). L’argentí Ariel Romero és 9è màxim golejador amb 21 gols (el capocanoniere és Massimo Tatarani del Valdagno amb 30 i l’ex-IHC Pelicano, ara mateix lesionat, és 6è amb 23). Després hi trobem Alam Karam amb 12, Enea Monteforte amb 9, Marco Motaran amb 6 i Paolo Dattanassio amb 3. Aquest són els jugadors de l’Amatori Sporting Lodi:

Losi Alberto

Porter

Nascut a Milà

el 30-11-1986

Romero Ariel

Davanter

Nascut a San Juan

(Argentina)

el 05-03-1986

 

Piscitelli Antonio

Defensa

Nascut a Giovinazzo

el 09-06-1966

 

 Motaran Marco

Defensa

Nascut a Vercelli

el 17-08-1983

 

Montigel Fernando

Defensa

Nascut a San Juan

(Argentina)

el 19-01-1986

Karam Alan

Davanter

Nascut a Sau Paulo (Brasil)

el 05-03-1973

Monteforte Enea

Davanter

Nascut a Novara

el 16-06-1974

 

D’Attanasio Paolo

Davanter

Nascut a Lodi

el 10-01-1987

 

Dal Bello Luca

Porter

Nascut a Lodi

el 20-05-1988

 

Frugoni Luca

Davanter

Nascut a Lodi

el 07-09-1988

IGUALADINS A LA OK-STARS

Mentrestant aquest dijous s’ha conegut la llista definitiva de jugadors que participaran en el partit de les estrelles que s’ha de disputar al Palau Blaugrana el 30 de Gener. Entre ells un jugador del PROINOSA Igualada, Ferran Formatjé, en qualitat de suplent Wild Card. A la llista hi ha també alguns ex-IHC com Jaume Llaverola, porter més votat a la conferència vermella, o Jordi Bargalló, suplent a la mateixa conferència. El jugador que ha rebut més vots ha estat Jordi Adroher, del FC Barcelona.

La llista definitiva queda així:

Conferència Blava: Trabal, Adroher, Borregan, Panadero i Rodero. Suplents Egurrola, M. Bertolucci, Caldú. Wild card. Miras i Costa. Entrenador : Pujalte.

Conferència Vermella: Llaverola, Alvarez, Gual, Torra i Cancela. Suplents. S. Fernandez, Perez i Bargalló. Wild Card. Bancells i Formatjé. Entrenador: Copa.

A banda d’això hi haurà també concursos de potència, de velocitat , amb la presència del mateix Formatjé, de porteria i de precisió (amb els màxims golejadors de la Ok LLiga, entre ells l’Edu Fernàndez). Un altre dels actes que aixeca més espectació és el partit entre jugadors veterans dels 80 i del 90. Entre els primers hi trobarem l’ex-Dream Team Joan Ayats i al pare d’un jugador de la plantilla actual del PROINOSA, l’històric Josep Enric Torner com a entrenador. A l’equip dels 90 hi destaca l’actual tècnic de l’IHC, Joan Carles, acompanyat del llegendari Santi Carda i d’un company seu al Dream Team Iban Tibau.Per cert, Joan Carles també pedrà part en un clínic sobre el contratac que es farà previament al partit.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a AMATORI SPORTING LODI, UN HISTÒRIC EN FORMA

  1. mauro diu:

    Dissabte puedes leer el comentario en directa en italiano y en castellano del partido, con entrevistas después el partido de unos jugadores de ambos las equipos su http://www.agendalodi.it

  2. Mauro diu:

    De nada, espero que me se entendará en manera suficiente … saludos desde italia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *