DISSABTE A LA LLOMBARDIA

El PROINOSA Igualada té aquest dissabte un dia intens de viatge i partit. L’expedició igualadina està convocada a 2/4 de 7 del matí a l’hotel Amèrica per anar després a l’aeroport del Prat. Els igualadins surten de la terminal 2 cap a Milà 5 minuts abans de les 9 amb un avió de la companyia Easy Jet. L’hora d’arribada a l’aeroport de Milano-Malpensa és al voltant de 2/4 d’11. Un cop allà els arlequinats llogaran dues furgonetes per fer el trasllat per carretera fins a la localitat de Ferromaggiore, a uns 20 quilòmetres de l’aeroport, on hi tenen l’hotel. Després de dinar i d’una estona de descans la plantilla igualadina es desplaçarà fins a la localitat de Lodi, situada a uns 70 quilòmetres en direcció sud . L’expedició la formen els 10 jugadors de la primera plantilla, més el tècnic Joan carles, el fisio Marti Compte i David Figueras com a delegat. En aquesta ocasió acompanyen l’equip el president Josep Maria Oller i els vice-presidents Raja i Margets.

L’Amatori Lodi-PROINOSA IHC es disputarà al Palazzeto Dello Sport Palacastelloti, de la via Piermarini, una pista de parquet de 20X40, amb capacitat per 2600 espectadors. Les entrades pel partit van dels 8 als 10 euros i s’espera una bona entrada. I és que hi ha força espectació per aquest partit. I és a Itàlia consideren l’Igualada HC la pròpia història d’aquest esport, en paraules textuals, amb les 6 Copes d’Europa obtingudes pels igualadins. El seu web destaca que tot i que els resultats no l’han acabat d’acompanyar l’equip de Joan Carles és té una alta qualititat tècnica. Per la seva banda el tècnic llombard haurà de decidir quin dels 3 estrangers que té l’equip, els argentins Montigel i Romero i el brasiler Karam, es queda fora de la convocatòria ja que tots 3 són extracomunitaris. Els tifosi s’estan preparant per omplir el Palacastelloti. Allà s’hi podran veure els seguidors de les penyes Lodi Unite, Viking, Orda Balorda, Trenin del Burgh, Naviti Lodigiani o Sanfriol.

 

 

Per cert el partit tindrà també un atractiu literari. El veterà ex-jugador i entrenador Massimo Mariotti serà al Palacastelloti per presentar-hi les seves memòries, la seva història com a jugador. El llibre es titula Mister Hockey

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *