EL PLA DE VIATGE FET BOZINS

Tota la previsió del viatge a Lodi que s’explica a la noticia anterior ha quedat en paper mullat. Un problema en el vol d’ Easy Jet de Barcelona a Malpensa (sembla que algún membre de la tripulació de l’aparell s’ha trobat malament i s’ha hagut d’esperar l’arribada d’un recanvi des de Londres mateix) ha provocat un retard de prop de 4 hores en la sortida de l’avió. L’expedició igualadina havia d’enlairar-se 5 minuts abans de les 9 i ho ha fet finalment passades les 12. En principi no hi ha d’haver problema per arribar a temps al Palacastelloti de Lodi on es disputa el partit (ha de començar a les 9 de la nit) però d’entrada ha obligat a retardar l’hora del dinar a l’Hotel de Ferromaggiore. El que quedarà retallat segur és el temps previst per descansar. Un entrebanc que fa més pesat un desplaçament que per exigències del guió s’ha acabat fent el mateix dia del partit. De tota manera la gerència del club ja havia preparat un pla B per si el vol quedava anul.lat cosa que no ha passat. Per tant, amb els horaris més ajustats tot segueix igual, inclosa la voluntat dels arlequinats de poder fer un bon partit a la històrica Lodi, pensant especialment en el partit de tornada a les Comes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *