LODI 1 – PROINOSA IHC 1. LES COMES DECIDIRAN

(Foto AgendaLodi.it)

El PROINOSA Igualada ha obtingut un bon resultat de cara al partit de tornada a les Comes empatant davant d’un Lodi que ha jugat a l’empara d’un Palacastelloti absolutament ple i sorollós. Tot i l’empenta dels italians, que han disposat d’alguns remats al pal, l’IHC ha dominat el tempo del partit i ha sabut controlar el joc. La primera meitat ha acabat amb empat a zero , amb Balagué en la línia d’encert dels últims partits. Les millors ocasions han estat llombardes, els igualadins que no han volgut deixar la posessió de la bola ho han provat amb remats exteriors. El marcador no s’ha mogut. A la segona part els italians s’han avançat amb un gol del brasiler Karam des de dins de l’àrea després d’un bola al pal. Era el minut 7 i l’1 a 0 s’ha mantingut invariable fins al 22 i mig quan els igualadins han empatat gràcies a una falta directa per targeta blava a l’argentí Romero que Formatjé ha transformat driblant al porter. De tota manera feia estona que els giallorossi havien perdut força. El Lodi no havia fet canvis a la primera meitat i a la segona només el veterà Monteforte substituia al superveterà Piscitelli. El PROINOSA ha tret profit de la seva millor rotació i al final els arlequinats estaven molt més sencers que els rivals. Especialmnet perquè el partit havia estat molt ràpid i sense interrupcions (8 faltes d’equip pel Lodi, 5 per l’IHC) gràcies a un bon arbitratge del portugués Rego Lamela, un vell conegut de l’afició igualadina. Al final empat a 1 i tot es decidirà a les Comes.

AMATORI SPORTING LODI 1 (0/1) Losi, Piscitelli, Motaran, Romero i Karam (1), equip inicial. Monteforte.

PROINOSA IHC 1 (0/1) Balagué, Navarro, Busquets, Formatjé (1) i Torner, equip inicial. Baliu, Creus i Edu. Raja i Lòpez.

GOLS: SEGONA PART. 1-0 Karam (m 7), 1-1 Formatjé (m 22.30).

INCIDÈNCIES: Ple total al Palacastelloti amb més de 2600 espectadors, en un ambient extarordinària de cridòria i color. Entre els aficionats locals hi destacaven alguns seguidors arribats des de Catalunya.

Bon arbitratge del portugués Rego Lamela, amb targeta blava directa per l’argentí Ariel Romero. L’expedició del PROINOSA IHC torna a Barcelona aquest diumenge al matí. L’hora d’arribada a Barcelona és a 2/4 d’10 si no hi ha sorpreses desagradables com en el viatge d’anada.

RESULTATS DELS VUITENS DE FINAL ANADA DE LA COPA CERS 

 • Thunerstern RH (SUI)
 • 4-7
 • Sather Blanes HCF
 • UD Oliveirense (POR)
 • 13-1
 • Geneve RHC (SUI)
 • US Coutras (FRA)
 • 1-2
 • Enrile PAS Alcoi
 • Roller Bassano H (ITA)
 • 3-4
 • SL Benfica (POR)
 • Amatori Lodi (ITA)
 • 1-1
 • PROINOSA Igualada HC
 • SA Merignac (FRA)
 • 5-6
 • AFP Giovinazzo (ITA)
 • Liceo Coinasa HC
 • 7-2
 • HC Braga (POR)
 • CP Vilanova
 • 8-1
 • La Vendéenne (FRA)

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a LODI 1 – PROINOSA IHC 1. LES COMES DECIDIRAN

 1. mauro diu:

  buen partido y buen espectáculo de afición …
  puedes ver las entrevistas a joan carles y jordi creus aqui http://qik.com/agendalodi

  Lo siento por la interrupción de la linea en la segunda parte

  buen trabajo

  nos vemos por el partido de vuelta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *