TORNADA PLÀCIDA

Aquest cop no hi ha hagut ensurt i l’expedició del PROINOSA Igualada ha arribat a Catalunya a l’hora prevista. A 1/4 d’11 del matí l’avió amb els jugadors igualadins feia terra a l’aeroport del Prat amb la sarfisfacció del bon resultat obtingut al Pallacastelloti de Lodi. Els arlequinats van fer un partit seriós en una pista amb un ambient impressionant. Els de Joan Carles van jugar concentrats, sense concessions, conscients que per endavant els quedava el partit de tornada a les Comes. Ara, l’IHC haurà d’aparcar el viatge europeu per concentrar-se altre cop en la Ok Lliga, amb el partit contra el GEiEG de Girona de diumenge que vé en primer lloc.

El PROINOSA tornarà a la feina reforçat per la bona dinàmica encetada en aquest 2010 que s’apreciava sense gaire dificultats en les declaracions post-matx de tècnic i jugadors que us oferim tot seguit gràcies a la col.laboració Mauro Maiocchi i la seva molt recomanable AgendaLodi.it.

JORDI CREUS

"Contents pel resultat perquè l’empat és important de cara al partit de tornada. A casa som un equip fort i esperem poder acabar de solucionar-ho. I també estem molt satisfets pel joc que hem fet i per l’afició de Lodi que és increïble. Com animen, sense posar-se amb el rival… només tenim paraules d’agraïment. cap a ells.

 JOAN CARLES
"Estem contents. Ens jugarem l’eliminatòria a casa i si hi fem un bon partit crec que podrem tirar endavant. La veritat és que ha estat un partit molt igualtat davant d’una gran afició. Tant el Lodi com nosaltres hem jugat un partit molt net, amb opcions pels dos equips. Crec que al final l’1 a 1 és un resultat just, tot i que pel públic potser hagués estat millor un 3 a 3. El Lodi ha tingut 2 o 3 grans oportunitats i nosaltres algunes contres molt clares. "

Mentrestant els equips de la Ok Lliga femenina i de Primera Catalana han tingut un bon cap de setmana de resultats. Les noies van golejar 0 a 11 a l’equip de Santa Maria del Pilar i van empatar a 3 contra l’Alcorcon. El Totgraf IHC ocupa en aquests moments la setena plaça de la classificació amb 18 punts a 9 del líder que és el Cerdanyola. Millor encara és la situació per l’equip de Primera Catalana que és líder del grup A amb 33 punts, després de la seva victòria per 3 a 9 a la pista del Pla de santa Maria. Els nois del Petromiralles IHC B tenen 1 punt més que els seus perseguidors: Reus Ploms, Juneda i Setmenat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

TORNADA PLÀCIDA

Aquest cop no hi ha hagut ensurt i l’expedició del PROINOSA Igualada ha arribat a Catalunya a l’hora prevista. A 1/4 d’11 del matí l’avió amb els jugadors igualadins feia terra a l’aeroport del Prat amb la sarfisfacció del bon resultat obtingut al Pallacastelloti de Lodi. Els arlequinats van fer un partit seriós en una pista amb un ambient impressionant. Els de Joan Carles van jugar concentrats, sense concessions, conscients que per endavant els quedava el partit de tornada a les Comes. Ara, l’IHC haurà d’aparcar el viatge europeu per concentrar-se altre cop en la Ok Lliga, amb el partit contra el GEiEG de Girona de diumenge que vé en primer lloc.

El PROINOSA tornarà a la feina reforçat per la bona dinàmica encetada en aquest 2010 que a’apreciava sense gaire dificultats en les declaracions post-matx de tècnic i jugadors que us oferim tot seguit gràcies a la col.laboració Mauro Maiocchi i la seva molt recomanable AgendaLodi.it.

JORDI CREUS

"Contents pel resultat perquè l’empat és important de cara al partit de tornada. A casa som un equip fort i esperem poder acabar de solucionar-ho. I també estem molt satisfets pel joc que hem fet i per l’afició de Lodi que és increïble. Com animen, sense posar-se amb el rival… només tenim paraules d’agraïment. cap a ells.

 JOAN CARLES
"Estem contents. Ens jugarem l’eliminatòria a casa i si hi fem un bon partit crec que podrem tirar endavant. La veritat és que ha estat un partit molt igualtat davant d’una gran afició. Tant el Lodi com nosaltres hem jugat un partit molt net, amb opcions pels dos equips. Crec que al final l’1 a 1 és un resultat just, tot i que pel públic potser hagués estat millor un 3 a 3. El Lodi ha tingut 2 o 3 grans oportunitats i nosaltres algunes contres molt clares. "

Mentrestant els equips de la Ok Lliga femenina i de Primera Catalana han tingut un bon cap de setmana de resultats. Les noies van golejar 0 a 11 a l’equip de Santa Maria del Pilar i van empatar a 3 contra l’Alcorcon. El Totgraf IHC ocupa en aquests moments la setena plaça de la classificació amb 18 punts a 9 del líder que és el Cerdanyola. Millor encara és la situació per l’equip de Primera Catalana que és líder del grup A amb 33 punts, després de la seva victòria per 3 a 9 a la pista del Pla de santa Maria. Els nois del Petromiralles IHC B tenen 1 punt més que els seus perseguidors: Reus Ploms, Juneda i Setmenat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *