RESSONS ITALIANS

Els jugadors del PROINOSA Igualada ja treballen amb atenció plena en el partit d’aquest diumenge al Lluis Bachs de Girona amb el qual s’obre la segona volta de la Ok LLiga. El primer entrenament de la setmana s’ha basat en treball d’arribades i ha quedat marcat per la grip de Ferran Formatjé, l’autor del gol al PalaCastelloti de Lodi (com es recull en la primera de les fotografies que us oferim). Es confia que aquest dimarts pugui estar ja en condicions.

L’IHC torna a afrontar un partit de gran trascendència contra un rival molt animat pel fet d’haver acabat la primera meitat de la competició fora del descens gràcies al 5 a 2 contra el Vilafranca. El partit, per cert, ja té àrbitres assignats. El GEiEG- IHC el dirigiran Delfa i Veiga. Només el primer dels dos ha arbitrat als arlequinats aquesta temporada. Va ser en el 4 a 2 a Vilanova de la segona jornada. En canvi els gironins han estat dirigits ja per tots dos col.legiats. Veiga ho ha fet dos cops, amb el resultat d’una victòria (4 a 0 contra el Blanes a la sisena jornada) i una derrota 3 a 0 a l’Olímpic de Vic). Delfa ha arbitrat només un partit dels grupistes. El GEiEG 0 – Liceo 4 de la onzena jornada.

Mentrestant el Lodi torna a la competició aquest dimarts amb un partit de la Lega contra el Sarzana, el tercer consecutiu al PalaCastelloti. Entre aquests el que van jugar els giallorossi i els igualadins dissabte i que encara segueix mereixent comentaris a la premsa italiana, pel gran espectacle que es va poder viure dins i fora de la pista. Aquestes són algunes de les millors imatges d’un gran partit europeu.

(Fotos AgendaLodi.it)

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *