DIMECRES DE DESCANS

Jornada de festa pels jugadors del PROINOSA Igualada aquest dimecres. Els de Joan Carles no havien descansat des del viatge a Lodi i havien empalmat el retorn d’Itàlia amb dues sessions de preparació dilluns i dimarts. El fet que el pròxim partit contra el GEiEG es jugui diumenge (és l’últim de la 16ena jornada, la primera de la segona volta) ha fet possible que el cos tècnic hagi programat una aturada enmig de la setmana ja que encara quedaran dos dies hàbils per acabar de preparar el partit. Per tant els arlequinats tornaran a entrenar-se dijous i divendres abans de jugar contra els grupistes en la sempre complicada i petita pista gironina del Lluis Bachs. Aquest dia de descans permetrà també recuperar al 100 per 100 a jugadors com Ferran Formatjé que va arrencar la setmana amb febre tot i que ja va pendre part de l’entrenament de dimarts .

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *