SEGON VIATGE A GIRONA

El PROINOSA Igualada ha tornat a la feina aquest dijous amb el focus dirigit absolutament en el partit de diumenge a Girona. Aquest serà el segon partit oficial que els arlequinats jugaran al Lluís Bachs. L’únic precedent fins ara va ser a la temporada 2000-2001 (l’única que els gironins havien jugat a la màxima categoria abans de l’actual). Va ser un 20 de Març de l’any 2001 i  l’IHC va acabar imposant-se per 4 a 7. A la primera volta els dos equips havien protagonitzat un dels partits amb més gols d’aquella temporada (un 11 a 4 a favor dels igualadins).

No ha estat l’últim cop que el PROINOSA ha visitat Girona. Aquest estiu hi va jugar el primer dels partits de pretemporada, un matx que va acabar amb empat a 6, amb gols de l’Edu (3), Creus (2) i Formatjé. Una demostració de la dificultat que hauran d’afrontar els de Joan Carles per intentar treure algún resultat positiu d’aquest primer partit de la segona volta. De fet ja el partit jugat a les Comes va ser complicat pels arlequinats, molt més del que mostra el resultat 5 a 1 (el gol de la tranquil.litat, el 4 a 1 de l’Edu, no va arribar fins als últims 5 minuts de partit). Aquell dia van marcar a més del màxim golejador igualadí, Creus, Baliu, Formatjé i Busquets.

A més, des d’aquell dia els grupistes s’han reforçat amb l’arribada d’un bon porter com Fernàndez i li han agafat l’aire a la categoria. De fet han obtingut de fet el mateix nombre de victòries que els igualadins (5). Per tot això, i pel parquet fosc que condiciona bastant el joc, obliga a estar concentrat al 100% per poder plantar cara a un equip que a casa és molt complicat de batre.

D’altra banda l’Igualada HC va ser un dels 19 clubs amb equips a Primera Nacional i Primera Catalana que van participar a la reunió informativa que es va fer a un Hotel de Barcelona per analitzar la situació que es pot donar quan s’acabi la lliga regular, amb els descensos de la primera estatal,  i que poden obligar a algún canvi en el format de la competició.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *