EL PROINOSA IHC TANCA JORNADA

El GEiEG-PROINOSA Igualada posarà el tancament a la 16ena jornada de la Ok LLiga. El partit començarà a 2/4 d’1 del migdia amb l’arbritratge de Delfa i Veiga. Joan Carles podrà comptar amb Ferran Formatjé que s’ha recuperat perfectament de lka febre que va tenir a principi de setmana i que li va impedir d’entrenar dilluns. El GEIEG serà un rival molt complicat especialment a casa, a l’ampara del parquet fosc de la seva pista, on han aconseguit 12 dels 15 punts que tenen a la classificació. A l’espera de l’últim partit la jornada amb la que ha arrencat la segona volta ha deixat algún resultat sorpresa. A més de l’empat del Reus a casa amb el Tenerife (1 a 1), segurament el més comentat serà la derrota a l’Ateneu Agrícola del Noia contra el Cerceda per 3 a 4. La resta de resultats han estat aquests: Lleida 3 – Lloret 7, Vilanova 5 – Vilafranca 2, Barcelona 7 – Shum 2, Vic 8 – Alcoi 4 i Liceo 6 – Blanes 2.

D’altra banda l’IHC de Primera Catalana ha obtingut una importnat victòria i ha mantingut el liderat gràcies al 6 a 4 davant de  l’històric Reus Ploms.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *