A LA VORA DE L’ONYAR

El PROINOSA Igualada ha tancat la preparació de cara al partit de dissabte contra el GEiEG amb un entrenament de bon nivell amb la participació del porter de l’Igualada de Primera Catalana Xus Fernàndez i del jugador del juvenil Albert Torra. Els arlequinats han afrontat aquesta sessió preparatòria amb empenta tot i el treball duríssim que va fer el dia anterior en un entrenament molt físic que els va deixar molt cansats. L’equip ha demostrat una bona capacitat de recuperació en especial Ferran Formatjé que ha acabat la setmana en plena forma després que la febre li impedís de poder-la començar entrenant. Els igualadins són conscients de la dificultat del desplaçament però també en son del fet que tenen davant la possibilitat de seguir la progressió que estan mostrant en els últims partits.

Per cert en partit avançat a aquest divendres el Reus ha empatat a casa a 1 amb el Tenerife. Els canaris s’han avançat en el marcador i els roig-i-negres, amb el cap més en la final de la Copa Continental que disputen diumenge contra el Mataró, només han estat capaços d’empatar. D’aquesta manera el Reus es queda amb 24 punts mentre el Tenerife arriba als 23.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *