REEQUILIBRAR EL GOL

Amb els efectes encara evidents de l’ensopegada a Girona però amb ganes de superar-los, els igualadins han représ els entrenaments aquest dilluns amb la baixa de Joan Raja per grip . El seu lloc l’ha ocupat el capità de l’equip júnior, Joan Muntaner. Tècnic i jugadors han pogut analitzar els perquès de la derrota al Lluis Bachs. I entre ells un de destacat. La falta de gol. Les dades són contundents. El PROINOSA ha marcat 12 gols en els 4 partits que ha jugat en aquest 2010, amb una mitjana de 3 gols per partit. El més significatiu és la manera com s’han aconseguit aquests gols: 8 dels 12 han estat a pilota aturada (2 penals i 6 FD). Només 1/4 part han estat de jugada. Tot i que les xifres indiquen una millora en l’efectivitat en les jugades de pilota aturada (i això si que és positiu) és evident que els gols de jugada aporten menys del que ho haurien de fer i que s’ha de recuperar l’equilibri amb altres percentatges.

En els últims partits els arlequinats han controlat amb solvència el tempo del partit (una de les claus de l’hoquei actual). Ara haurien d’afegir a aquesta capacitat per marcar el ritme més profunditat, sense que una cosa hagi d’arribar en detriment de l’altra. És allò tant antic que el llegir no et faci perdre l’escriure. En altres paraules arriscar sense risc.

Mentrestant el Totgraf IHC femení ha aconseguit aquest cap de setmana una treballada victòria contra l’Sfèric de Terrassa. I és que les egarenques es van avançar en el marcador mitjançant un penal. De fet en el segon remat del penal perquè el primer el va aturar Teresa Bernadas, la portera igualadina.El 0 a 2 va arribar en una jugada calcada a la del primer gol, també amb un segon remat de les visitants. Per sort l’IHC va aconseguir reduir diferències abans de descans amb un altre penal marcat per la Maria Diez.

Les igualadines van sortit plenament endollades a la segona meitat, amb molta velocitat en la circulació de la bola. Fruit del domini arlequinat van arribar dos gols de la Maria Díez en només 12 segons que suposaven capgirar el marcador. Tots els intents de les terrassenques per recuperar l’empat van ser desfets per una molt segura Teresa Bernadas. I a falta de 2 minuts va arribar la sentència amb el 4 a 2 definitiu obra de la Ivonne Copoví.

El pròxim partit de l’IHC femení serà a les Comes contra el cuer, el Claret de Sevilla d’aquí a 15 dies.

Totgraf IHC 4 (1/3) Teresa Bernadas (P), Ivonne Copoví (1), Elba Garreta, Anna Gil, Maria Díez (3) – Inicial – Aida Vera, Raquel Bernadas, Clara Ferrer i Laura Balaguer (P)

SFÈRIC T.    2  (2/0)  Mireia Cabistany (P), Anna Aguilar, Laia Archs, Sílvia Ferrer (2), Judit Milla – Inicial- Aïna Paredes, Marina Saperas, Judit Navarro i Antonella Arcuri (P).

GOLS:Primer Temps: min. 12’ 03” Sílvia Ferrer 0-1, min. 15’ 30” Sílvia Ferrer 0-2, min. 18’ 09” Maria Díez 1-2.

Segon Temps: min. 9’ 30” Maria Díez 2-2, min. 9’ 42” Maria Díez 3-2, min 17’ 26” Ivonne Copoví 4-2.

  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *