RAJA SEGUEIX AMB GRIP

Segon entrenament de la setmana del PROINOSA Igualada. Ha estat una sessió una mica menys intensa donat que gairebé tots els jugadors estan a aquestes alçades una mica carregats. Joan Raja segueix de baixa amb grip i dos jugadors de la base, Isaac i Joan Muntaner, han col.laborat amb els sèniors.

Mentrestant el rival europeu dels arlequinats han fet un pas endavant en la Lega italiana i han pujat al tercer lloc de la classificació. Els d’Aldo Belli han guanyat aquest cap de setmana al Correggio per 4 a 0 amb gols de Karam (2), Moratan i Piscitelli i ara es disputaran amb el Follonica el segon lloc en el partit que els enfrontarà la pròxima jornada. Una mostra més del bon moment que passen els llombards i que farà encara més complicat el partit de tornada a les Comes tot i l’1 a 1 de l’anada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *