RETORN A LA REALITAT

 

Després d’un cap de setmana a les estrelles ara torna tocar de peus a terra. En 5 dies el PROINOSA Igualada afronta el primer partit d’aquell repte conegut com a Tourmalet.  La visita del Vilanova a les Comes arriba en un moment molt important de la temporada que converteix el partit en trascendental.  De fet la derrota a l’anada al pavelló de les antigues Casernes va suposar el primer entrebanc de l’any. Els igualadins que van fer una bona primera part van perdre els punts en un mals minuts de la segona que van acabar sent definitius. Una circunstància que es va repetir en els següents partits i que va fer entrar l’equip en una fase d’irregularitat que ha passat factura a tota la primera volta. Ara s’obre l’oportunitat de girar la truita. I per fer-ho cal trencar d’entrada amb les estadístiques que tenen els dos equips aquesta temporada (l’IHC encara no ha aconseguit guanyar als del Garraf que van emportar-se la victòria també en el partit de pretemporada).

Aquest cap de setmana hem descobert que els remats a porta poden arribar a anar a 113’5 quilòmetres per hora o que amb patins es poden fer 120 metres en 13.08 segons. Hem pogut confirmar que Formatjé és una bala o que l’Edu té la punteria afinada. Ara serà el moment d’intentar posar tots aquests elements en conjunció per intentar superar un dels equips més en forma de la competició, el Vilanova. I si és possible augmentar l’efectivitat i la capacitat de sorprendre en els metres finals, clau perquè tornin els gols que acaben donant els punts.

Mentrestant el Totgraf IHC femení n’ha tret un empat de la visita a Alcorcon. El partit contra les madrilenyes va acabar amb empat a 3 i això col.loca les arlequinades en el vuité lloc de la classificació amb 18 punts.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *