UNA BONA IDEA

Dissabte d’hoquei i espectacle al Palau Blaugrana amb la celebració de l’OK Stars davant més 2500 aficionats. El partit entre alguns dels jugadors més destacats de la Ok Lliga, entre ells Ferran Formatjé, ha acabat amb empat a 9. Abans en les proves individuals el mateix Formatjé ha quedat tercer en la competició de velocitat que ha guanyat el jugador del Liceo Pablo Alvarez. La mateixa classificació que ha aconseguit Edu Fernàndez en la prova d’habilitat que s’ha acabat emportant Miras del Vilafranca. L’ex-IHC Jordi Bargalló ha estat qui ha acreditat el remat més potent i Sergi Fernàndez del Vic ha estat el guanyador del pols entre els 4 millors porters de la competició, entre ells l’igualadí Jaume Llaverola. Els guanyadors han cedit els premis a Unicef per ajudar als afectats pel terratrèmol d’Haití.

Aquest cop el públic ha arribat molt d’hora al Blaugrana per no perdre’s el partit entre les estrelles del 80 i del 90. El cinc inicial dels més "jovenets" ens ha permés gaudir d’una parella defensiva de luxe que la història no va permetre de veure junta amb la samarreta arlequinada: Santi Carda-Joan Carles. Il Bambino ha fet recordar els seu llegendari remat, amb algún tir exterior marca de la casa, i  Joan Carles, amb el mateix esperit de sempre, ha acabat signant un gol, igual que l’Ivan Tibau, un altre ex-Dream Team. A l’equip dels 80 Joan Ayats ha seguit sent zoom del gol (n’ha fet 2) i Josep Enric Torner ha tornat a lluir elegància a la pista. Al final del partit 7 a 5 pels menys veterans i la sensació d’haver reviscut un hoquei que ja no existeix.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *