EUROPA EN JOC

El futur a la Copa de la Cers passa per les Comes. Els igualadins afronten el partit de tornada dels vuitens de final contra el Lodi amb un empat a 1 del partit d’anada, que va ser aleshores un bon resultat però que obliga a guanyar el partit si o si. I això en un moment especialment delicat a la lliga on els arlequinats porten 4 jornades sense coneixer la victòria. Joan Carles manté el dubte de Ton Baliu, tot i que el jugador insisteix que farà tot el possible i l’impossible per ser al costat dels seus companys. Aquest divendres el fisio del club, Martí Compte, li ha revisat la zona afectada i l’ha trobada millor. El mateix Baliu s’autoexamina per la mevaweb. "Avui ja no coixejo tant. El Martí ho ha trobat millor. espero poder estar a punt. I que si haig d’ajudar a l’equip pugui fer-ho".

Per la seva banda el Lodi ha provat pista aquest divendres a la tarda. Els lodigians tindran el suport de més d’un centenar d’aficionats. El club ha organitzat un dispositiu especial per acollir-los i se’ls ubicarà en una zona especial, a la part est de la grada contrària a la llotja. Els mossos ja han anunciat que augmentaran la dotació especial que envien a un partit de la Ok LLiga. L’IHC ha repartit també entrades entre socis i establiments fer facilitar que hi hagi una bona entrada a les Comes i per arrodonir la festa s’ha programat una acatuació de la seccció de patinatge artístic per la mitja part del partit. Han confirmat també la seva assistència a les Comes un grup de jugadors anglesos de categories inferiors que són de visita al nostre país.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

EUROPA EN JOC

El futur a la Copa de la Cers passa per les Comes. Els igualadins afronten el partit de tornada dels vuitens de final contra el Lodi amb un empat a 1 del partit d’anada, que va ser aleshores un bon resultat però que obliga a guanyar el partit si o si. I això en un moment especialment delicat a la lliga on els arlequinats porten 4 jornades sense coneixer la victòria. Joan Carles manté el dubte de Ton Baliu, tot i que el jugador insisteix que farà tot el possible i l’impossible per ser al costat dels seus companys. Aquest divendres el fisio del club, Martí Compte, li ha revisat la zona afectada i l’ha trobada millor. El mateix Baliu s’autoexamina per la mevaweb. "Avui ja no coixejo tant. El Martí ho ha trobat millor. espero poder estar a punt. I que si haig d’ajudar a l’equip pugui fer-ho".

Per la seva banda el Lodi ha provat pista aquest divendres a la tarda. Els lodigians tindran el suport de més d’un centenar d’aficionats. El club ha organitzat un dispositiu especial per acollir-los i se’ls ubicarà en una zona especial, a la part est de la grada contrària a la llotja. Els mossos ja han anunciat que augmentaran la dotació especial que envien a un partit de la Ok LLiga. L’IHC ha repartit també entrades entre socis i establiments fer facilitar que hi hagi una bona entrada a les Comes i per arrodonir la festa s’ha programat una acatuació de la seccció de patinatge artístic per la mitja part del partit. Han confirmat també la seva assistència a les Comes un grup de jugadors anglesos de categories inferiors que són de visita al nostre país.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

EUROPA EN JOC

El futur a la Copa de la Cers passa per les Comes. Els igualadins afronten el partit de tornada dels vuitens de final contra el Lodi amb un empat a 1 del partit d’anada, que va ser aleshores un bon resultat però que obliga a guanyar el partit si o si. I això en un moment especialment delicat a la lliga on els arlequinats porten 4 jornades sense coneixer la victòria. Joan Carles manté el dubte de Ton Baliu, tot i que el jugador insisteix que farà tot el possible i l’impossible per ser al costat dels seus companys. Aquest divendres el fisio del club, Martí Compte, li ha revisat la zona afectada i l’ha trobada millor. El mateix Baliu s’autoexamina per la mevaweb. "Avui ja no coixejo tant. El Martí ho ha trobat millor. espero poder estar a punt. I que si haig d’ajudar a l’equip pugui fer-ho".

Per la seva banda el Lodi ha provat pista aquest divendres a la tarda. Els lodigians tindran el suport de més d’un centenar d’aficionats. El club ha organitzat un dispositiu especial per acollir-los i se’ls ubicarà en una zona especial, a la part est de la grada contrària a la llotja. Els mossos ja han anunciat que augmentaran la dotació especial que envien a un partit de la Ok LLiga. L’IHC ha repartit també entrades entre socis i establiments fer facilitar que hi hagi una bona entrada a les Comes i per arrodonir la festa s’ha programat una acatuació de la seccció de patinatge artístic per la mitja part del partit. Han confirmat també la seva assistència a les Comes un grup de jugadors anglesos de categories inferiors que són de visita al nostre país.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *