EL PROINOSA IHC CONTRA EL CAMPIÓ DE COPA

El PROINOSA Igualada serà el primer equip que li farà el passadís de campió al Vic que aquest diumenge ha revalidat el títol de Copa en imposar-se a la final al Vilanova per 4 a 2. El calendari ha volgut que els igualadins juguin aquest dimarts a l’Olímpic en partit avançat de la 20ena jornada de l’Ok lliga. D’aquesta manera a la dificultat intrínseca del rival (segon a la lliga amb 48 punts a un del Liceo i dos per sobre del Barça) s’hi ha d’afegir l’eufòria que viuen els vigatans, entrenats per un ex-IHC com Quim Lòpez,  per la seva tercera Copa. De det el Vic oferirà el guardó a la seva afició amb els igualadins com a convidats. Cosa que no vol dir que no intentin protagonitzar la gesta d’intentar puntuar-hi.  Els de Joan Carles faran aquest dilluns l’últim entrenament per preparar aquest partit.

Això en un dia que també tindrà cita electoral. I és que a les 8 del vespre pendran posessió del seu càrrec els membres de la Junta Electoral que hauran de triar qui ocupa el lloc de president i qui farà les funcions de secretari, tal com preveuen els estatuts.

D’altrabanda i atenent al suggeriment d’un lector us recomanem el reportatge que AnoiaDiari.Cat li ha dedicat al jugador del PROINOSA IHC Edu Fernàndez en el qual repassa la seva trajectòria esportiva que l’ha portat a ser un dels símbols de l’Igualada dels últims anys. El reportatge té una magnífica realització i ens ofereix les reflexions de l’Edu enregistrades en un espai també amb molt simbolisme a la ciutat, el Rec. També hi apareixen imatges dels seus inicis a l’hoquei base, dels èxits amb la selecció i d’alguns dels partits més importants que ha disputat com a arlequinat. A més s’hi recullen les opinions de 2 homes que han estat bàsics a la seva carrera: el mític Jordi Guillen que va ser un dels seus primers entrenadors i després va compartir vestidor amb ell, i Jordi Raventós company a la base i finalment també al primer equip. De fet les reflexions sobre la necessitat de fomentar el futur en els jugadors de la casa i en un bon treball al planter són de les més destacades que se n’extreuen d’un treball realment excel.lent de l’equip de  l’ "Èxit". El reportatge el podeu veure en aquesta adreça : http://www.anoiadiari.cat/noticia/5674/el-club-s-ha-adonat-que-cal-trebnal.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *