LA JUNTA ELECTORAL JA TE NOMS

Aquest divendres al vespre s’ha fet a les oficines de l’Igualada Hoquei Club el sorteig dels membres que han de constituir la Junta Electoral. Els socis que han resultat designats per formar part d’aquest organisme bàsic per vetllar pel procés electoral que tots just acaba d’arrencar són Francesc Xavier Serarols, Jaume Vidal i Sadurní Moreno. També s’han elegit els suplents, càrrecs que han recaigut en Maria Rosa Tort, Josep Castells i Jordi Figueras. Un cop s’hagi comunicat el resultat del sorteig a les persones implicades tindran dos dies per pendre posessió del càrrec i constituir formalment la Junta electoral. Dilluns elegiran el president i el secretari de la Junta.

A partir d’aquí la següent data assenyalada en el calendari electoral és el dia 10 de març quan es tancarà el període de presentació de candidatures. Si només se n’hi acabava presentant una no caldria passar per les urnes i quedarà oficialment proclamada com a nova junta directiva de l’IHC. Per tant s’obren ara uns dies intensos de contactes i reunions que de fet ja s’havien insinuat en les setmanes anteriors i que ara es multiplicaran.

Mentrestant aquest divendres ha quedat definida la segona semifinal de la Copa. La jugaran FC Barcelona i Vic que s’han desfet del Reus (6-1) i Noia (3-0) respectivament.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *