DIA D ELECTORAL

El PROINOSA Igualada entra aquest dijous en un dia trascendental pel seu futur. Avui es tanca el termini per presentar candidatures a la junta directiva de l’entitat. Aquest vespre sabrem si hi ha candidats, si n’hi ha 1 o més i , per tant, si finalment caldrà arribar a la jornada de votacions del dia 15 d’abril.

A l’espera d’informacions importantíssimes pel club, els jugadors del primer equip han fet aquest dimecres un entrenament marcat per les absències. Formatjé i Navarro no s’han pogut exercitar amb els companys i l’Edu que si que ha fet la primera part de l’entrenament no ha pres part en el partidet que ha tancat la sessió de preparació.

Formatjé té un problema, una infecció,  al dit petit del peu. " La veritat és que em fa molt mal quan em poso les botes. Ara haurem de descansar i preparar el partit contra el Tenerife que és molt important".

El Màgic Navarro, per la seva banda,  ha arribat a començar l’entrenament però aviat ha demanat l’atenció del fisio Martí Compte que l’ha atés d’uns problemes lumbars.

I finalment l’Edu té molesties als isquiotibials de la cama esquerra. "He fet l’entrenament fins que hem arribat al partit. Aleshores hem preferit no forçar. Aquest divendres treballaré al gimnàs. Hem de seguir pencant a tope perquè ara tots els partits són importantíssims". La resta de la plantilla, amb l’absència dels 3 lesionats, prendrà part en l’entrenament físic que es farà a l’Estadi Atlètic.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *