FINALMENT HI HAURÀ ELECCIONS

Si no hi ha sorpreses en el procés de verificació de les llistes  hi haurà eleccions al PROINOSA Igualada HC. Finalment s’han presentat dues candidatures dins del termini oficial que es tancava a les 8 d’aquest vespre. Les encapçalen l’empresari Jordi Torra i el periodista Manel Buron. La resta d’integrants de cadascuna de les 2 llistes es faran públiques aquest divendres quan acabi el procés de comprovació de les condicions que han de complir.

D’aquesta manera si no hi ha moviments en els 21 dies de campanya els socis de l’ IHC aniran a les urnes el dia 15 d’abril per decidir qui és el nou president de l’entitat i la junta de directius que l’acompanya.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a FINALMENT HI HAURÀ ELECCIONS

  1. La Penya diu:

    Informació detallada i actualitzada de les eleccions
    http://www.equipiforca.com/eleccions-ihc-2010

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *