PRIMER DILLUNS DE CAMPANYA

Els jugadors del primer equip del PROINOSA Igualada tornen aquest dilluns a la feina. Serà la primera de les 3 sessions d’entrenament d’aquesta setmana marcada per la celebració de la Setmana Santa. I si els jugadors reprenen l’activitat qui no l’ha aturada en cap moment durant el cap de setmana són les dues candidatures que es presenten a les eleccions del 15 d’Abril. D’entrada la noticia principal afecta a un dels dos candidats a president, Manuel Buron, que estava ingressat a l’Hospital Clínic de Barcelona per unes petites complicacions post-operatories. Buron ja ha estat donat d’alta i ja ha tornat a la ciutat, cosa que ha propiciat en paraules dels seus col.laboradors en la candidatura "sentimentigualadahc" que hagin pogut estar "molt més temps reunits, que no pas aquests dies, i haver pogut avançar molta feina". Tota l’actualitat d’aquesta llista la trobareu al blog http://sentimentigualadahc.blogspot.com/ i també al Facebook a : http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/CANDIDATURA-de-MANEL-BURON-IHC/109052959112651?ref=ts.

Per la seva banda l’altra llista "Candidatura pel canvi IHC", ha anunciat una roda de premsa per aquest mateix dilluns a les 7 a la sala d’actes de pel pavelló de les Comes i també ha penjat al Facebook (http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000927653404&ref=ts) una sèrie de punts bàsics del seu programa.

Com ja va avançar la mevaweb just en l’arrancada d’aquesta campanya electoral us oferirem un informe dels primers detalls del programa que presenten les dues candidatures. I per fer-ho hem triat seguir l’ordre que va oficialitzar la Junta Electoral. D’aquesta manera la primera llista en ser analitzada és la que va rebre el número 1: la Candidatura pel canvi IHC".

15 A. ELECCIONS 2010.

 

D’entrada la llista que encapçala Jordi Torra i que formen Josep Maria Masoni, Josep Rubinat, Joan Sebastian i Olga Lopez s’auto-defineix al Facebook com una " candidatura nova, que no és continuista i que mira al futur sense lligams, que sap gestionar i que aconseguirà el suport economic que el club necessita". També avançen que treballaran perquè el club acabi tenint patrimoni, que iniciaran la Fundació de l’IHC i que proposen recursos independents entre el primer equip i la base, amb la idea que "els recursos de la base es quedin a la base". Precisament una altra punt que destaquen és que treballaran perque " l’equip sènior estigui format gairebé en la seva totalitat per jugadors del planter". I finalment fan un primer anunci: tindran "una gerent, llicenciada en INEF en gestió de clubs esportius, perquè no s’escapi cap subvenció a la que el club tingui dret".

Feta una primera aproximació als seus missatges d’inici de campanya, la mevaweb ha demanat una reflexió al seu cap de llista. Jordi Torra és empresari agroalimentari, te 44 anys, casat i amb dos fills que juguen a l’IHC, als juvenils i alevins.

"Ens presentem per responsabilitat al club, perquè som i ens estimem el club i la ciutat. Tots tenim canalla al base i estem implicat en el club des de fa anys. Tot i el moment actual de crisi tenim capacitat de buscar recursos, amb els sponsors que necessitem perquè l’IHC pugui fer el plantejament que cal, que pugui tenir l’estatuts que tenia. És agafar l’equip que hi ha i que hauria d’estar dalt en la classificació i potenciar-lo perquè estigui més amunt. Per fer-ho cal ser fort econòmicament. De fet tots els integrants de la candidatura tenen experiència en empreses, tots són excel.lents gestors. I volem crear un grup que resolgui els problemes amb eficàcia. Tenim molt clara la gestió econòmica, allò que ens dona un plus de garantia en base a la gestió. Hem dedicat el nostre temps al 100% a buscar recursos. Ja hem trucar portes interessants. I els fem una presentació del que és l’IHC, un projecte ambiciós de l’IHC per fer un equip amb l’aspiració de ser el que va ser. I això ho diem així als esponsors. A més d’això, tenim una base i una escola de patinatge que és un orgull per nosaltres. És un valor afegit al que és el club. I ho volem mimar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *