DOBLE VICTÒRIA

Els equips infantil i juvenil de l’IHC han començat amb triomf l’eliminatòria d’accés als campionats de Catalunya. Ho han fet per un resultat ajustat (especialment els infantils que han guanyat d’un gol) que tranfereix una bona dosi d’emoció al partit de tornada. Els juvenils s’han imposat per 4 a 2 al Cerdanyola amb gols d’Oriol Garrido, Albert Torra, Aleix Vera i Jordi Miranda. Els infantils han acabat guanyant al Manlleu per un ajustat 5 a 4, després d’haver protagonitzat una remuntada increible. Els gols arlequinats els han fet Jordi Masoni, Marc Baldayo, Francesc Rubinat, i Enric Martí, que n’ha fet dos, els dos últims. Dos resultats que reivindiquen el treball que s’està fent en l’hoquei base del club i que s’hauran d’intentar rematar en els dos casos en el partit de tornada. Per cert la victòria ha començat ja a la grada. Els nois dels dos equips han fet una autèntica ofensiva publicitària, especialment a la xarxa (però també repartint entrades a les escoles) per aconseguir suport per aquests dos enfrontaments en una iniciativa que ja es va provar la temporada passada amb un gran èxit.

Mentrestant la batalla electoral es lliura en aquests moments a Internet. Igual que la candidatura de Manel Buron (com ja vam informar en el seu moment) la de Jordi Torra també ha presentat el seu grup al Facebook. El podeu trobar amb el nom Candidatura pel canvi a l’adreça http://www.facebook.com/profile.php?id=100000927653404&ref=ts#!/profile.php?id=100000927653404

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *