BALIU OPERAT SATISFACTÒRIAMENT

Bones notícies sobre l’estat de Ton Baliu. El jugador del PROINOSA Igualada ha estat operat satisfactòriament d’una apendicitis aguda, molt evolucionada i brusca, tot i que per sort no hi havia encara perforació. La intervenció, que s’ha fet per laparoscòpia un fet que ajudarà a la recuperació, ha durat mitja hora i l’han dirigit els doctors René Rodriguez i Josep Maria Abad, del servei mèdic del club.

El mateix doctor Abad ha explicat a la mevaweb que " tot ha anat molt bé. La laparoscopia ha estat neta i ràpida. Baliu podrà tornar a entrenar en 15 dies, tot i que va molt just que estigui a punt pel partit contra els italians". Ara Baliu haurà de quedar-se ingressat entre 3 i 5 dies, "amb un tractament d’antibiotics precisament perquè l’apendicitis estava molt evolucionada. després podrà fer treball al gimnàs sense abdominals i després, en dues setmanes, ja estarà a la pista. Ell està bé ara. de fet ha entrat al quiròfan animat i divertit. Tal com és ell a la pista.

La llista d’infermeria de l’IHC es completa amb les molesties que arrosseguen 3 jugadors més. Ferran, totalment recuperat de la seva infecció al peu, i Navarro i l’Edu que estan millors dels seus problemes a les lumbars i als isquiotibials respectivament.

Per acabar un repàs ràpid dels resultats de la base del club:

PREBENJAMINS Manlleu A 3 – IHC 1

ALEVÍ S.P. Riudebitlles 3 – IHC 14

INFANTIL  IHC A 5 – Manlleu A 4

Partit d’anada de classificació pel Campionat de Catalunya Juvenil IHC A 4 – Cerdanyola 2

JUVENILS Cadí 5 – IHC B 7

JUNIOR IHC 8 – Tordera A 6

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *