CITA A LES 7

La junta directiva del PROINOSA Igualada HC ha convocat una roda de premsa per explicar l’acord al qual s’ha arribat després de més de 6 hores de reunions aquest dimarts a la tarda. La conferència de premsa es farà a les oficines del club a les 7 de la tarda. Serà una mica abans que els jugadors del primer equip facin l’últim entrenament abans de l’aturada de Setmana Santa. El penúltim l’han fet aquest dimarts i ha tingut un bon nivell. Els tocats, Navarro i Edu, estan cada cop millor. Lòpez encara no està a punt. Tampoc ha entrenat Baliu que segueix ingressat recuperant-se de la seva apendicitis. El mateix Baliu ha agrait a través de la mevaweb les mostres de suport que ha rebut. El jugador ha explicat el seu estat físic i anímic. "Ja estic millor. Ara menjo per primer cop!. El problema és estar tants dies sense hoquei però bé…".

Un altre dels jugadors que no ha participat de l’entrenament és Enric Torner que aquest dimecres surt cap a la localitat francesa de Coutras, on participarà amb la selecció sub-23 en l’edició del 2010 de la Taça Latina. Els jugadors de la selecció s’entrenaran un cop a la pista que acollirà la competició i debutaran divendres en el clàssic contra Portugal. Dissabte s’enfrontaran a Itàlia i diumenge jugaran contra els anfitrions.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *