MANEL BURON, PRESIDENT DE L’ IHC

 

El periodista Manel Buron és el nou president de l’Igualada Hoquei Club. La junta Electoral ho ha confirmat atés que l’altra llista ha estat invalidada per un problema de forma. D’aquesta manera l’única candidatura ha quedat proclamada automàticament com a guanyadora. El fins ara president Josep Maria Oller ha fet pública la proclamació de Manel Buron que ha promés "treball, treball i treball" en la seva primera intervenció com a màxim dirigent del club. Buron ha parlat d’il.lusió com el motor de la candidatura que formava amb Xavier Estruch, Meritxell Botet, Xavier Botet i Rafael Lopez. I també de la voluntat de tornar l’equip on es mereix. També ha reconegut que la situació és "difícil, complicada econòmicament, però que esperen el "suport de tothom" i ha fet una crida a col.laborar a  tots els que vulguin treballar pel club, de l’altra candidatura o també qualsevol soci que no hagi pres part del procés electoral. Abans de l’acte oficial Buron ha rebut la trucada de felicitació del que ha estat l’altre candidat que ha pres part en la campanya, l’empresari agroalimentari Jordi Torra. I minuts després d’haver estat proclamat nou president, Manel Buron ha atés la mevaweb.

P- Felicitats, president.

BURON- Gràcies. Però dieu-me Manel. Sempre seré el Manel.

P- Quines sensacions tens en aquests moments?

BURON- Doncs de satisfacció, però també de molta responsabilitat. Satisfacció per l’equip. Perquè aquests han estat dies de dormir poc i de treballar molt. Hem estat una pinya i hem acabat allò que vam començar com un equip.

P- Les primeres prioritats?

BURON- Primer de tot aterrar. Posar-nos al dia de com està el club. Fer el traspàs de poders i mirar la situació i els compromisos tant econòmics com esportius. Sense perdre de vista que hem de preparar la temporada que vé .

P- Com serà el primer IHC de l’etapa Buron.

BURON- Bé. Hi hauran alguns canvis. No els podem concretar. Si que des del primer moment hem dit, i no ens n’amaguem, que hi haurà un entrenador nou perquè creiem que un projecte no l’ha d’arrencar una nova persona nova. I és evident que hem de parlar amb els jugadors i amb el nou entrenador i veurem qué fem.

P- És evident que no es pot concretar però si que teniu dibuixada la filosofia que voleu pel primer equip.

BURON- Si,si. Tot dependrà dels diners. Si podem mantenir un pressupost semblant al d’aquest any tindrem un equip similar però més competitiu. Si l’economia ens obliga a fer un petit pas enrere el que farem és un equip que no hagi de patir en cap cas. També tenim clar que volem donar possibilitats que els de casa siguin importants i més de cara al futur. Ja us avanço que pretenem no tenir més de 6 jugadors sèniors de pista. I així sempre hi haurà 2 jugadors júniors o sèniors de primer any que puguin estar al segon equip, que si puja a primera nacional catalana jugarà una lliga molt competitiva. Volem que tinguin un paper, que ens donin nivell a l’entrenament i que a la llarga puguin sortir jugadors com els Baliu, Edu, Busquets, Montferri o els que han anat a jugar a d’altres llocs com Lopez, Raventós o Casanova. I és que el nostre futur és la pedrera.

P- Una última cosa. Fa molts anys que vius l’hoquei però sempre com a periodista. Com creus que viuràs el canvi?

BURON- Patiré més segur. Retransmeten treus adrelanina. Ara el patiment serà diferent. Intentarem seguir sent realistes i equànims… però ja ens hi trobarem, ja notaré els nervis.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *