J.CARLES: HAVÍEM DE SER UN MARTELL. PICANT TOTA L’ESTONA.

Entrenament massiu aquest dimecres a les Comes. Fins a 10 jugadors de pista i 3 porters han participat en la sessió de treball del PROINOSA Igualada per preparar el partit contra el Vilafranca. Són els del primer equip més Joan Doncel i David Carles. La notícia positiva seguiex donant-la Ton Baliu que segueix millorant a marxa forçada en la seva recuperació i a qui s’ha vist a la pista a un molt bon nivell. Joan Carles pot estar d’enhorabona perquè els terminis pel retorn del Ton s’escurçen. I això ajudarà a potenciar un equip que acaba d’aconseguir una de les fites de la temporada.

P- D’entrada, i mirant l’última referència, el partit contra els italians, va destacar l’ambició de l’equip.

J.CARLES- És que amb aquest nou reglament estar només dos gols per sobre és molt perillós. Ja ens ha passat en molts partits. I per això havíem de ser un martell que tota l’estona estigués picant, picant fins al final. I, per tant, només haig de felicitar als jugadors que van fer un partit immens.

P- Els italians no van semblar els de l’anada.

J.CARLES- L’Igualada no semblava el de l’anada. Ells són el que són. Però no vull treure mèrit quan les coses surten bé. Per tant partidàs, de l’equip, de l’Albert i màxima efectivitat… Molta alegria.

P- Important també el zero de l’Albert.

J.CARLES- Si, si. Molt. Molt. Per la defensa que vam fer. Perquè vam lluitar tots. El Ton des de fora també. El Joan Raja… el Nestor… I l’Albert va estar allà quan hi havia de ser. Perquè ells marcant un penal es podríen haver animat i aleshores poden venir els nervis finals.

P- Precisament al final hi va haver temps per premiar als jugadors que no disposen de tants mints.

J.CARLES- Si. Ho estan demostrant amb el primera catalana. I si l’equip ja s’esforça, ells encara una mica més perquè han de complir amb els nostres entrenaments i els seus. I evidentment que m’agradaria donar-los més minuts però com a mínim vam tenir aquests… un premi per a ells.

P- Un triomf important pel que és i pel que pot suposar a la Ok Lliga.

J.CARLES- Si, important perquè som en una FInal Four d’una competició europea. I l’Ok LLiga encara no s’ha acabat. Evidentment que no estem fent una gran temporada. Però la LLiga s’acaba a l’últim partit i hem de lluitar fins al final per deixar l’Igualada on es mereix.

P- I ara s’haurà de controlar possibles eufòries.

J.CARLES- Ara l’important és que estem en una final, anirem a una gran festa.. a un partit pot passar qualsvol cosa. Ho hem d’intentar. I aquesta eufòria, entre cometes, ja m’agrada perquè ja ens tocava tenir aquestes sensacions. I les hem de transformar en confiança. I saber estar. Que de ben segur ens ajudarà a aconseguir-ho.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *