SANT JORDI I ELS CAMPIONATS DE CATALUNYA

El PROINOSA Igualada treballa a l’engrós per afrontar en les millors condicions el partit de dissabte contra el Vilafranca. Fins al punt que els jugadors acumulen ja molts quilòmetres a les cames i hi ha un cert cansament. A l’entrenament d’aquest dijous hi han pres part Xus Fernandez i Nestor Ramirez, porter i jugador de l’equip de Primera Catalana.

Mentrestant l’hoquei base del club comença la seva participació en els Campionats de Catalunya. En concret aquest divendres n’arrenquen dos. El júnior a Mollerussa i l’infantil a Massanet. Pel que fa a l’equip júnior comptarà amb el suport d’Enric Torner que s’afegirà als habituals  Josep Maria Ferrer, Joan Muntané, Francesc Sabater, Nil Garreta, Albert Vidal, Isaac Mateo, Eric Estrada, Angel Jimenez, Albert Lòpez i David Carles. L’equip júnior, entrenat per Joan Doncel, accedeix per tercera temporada consecutiva als Campionats de Catalunya. El seu primer rival serà el FC Barcelona a 2/4 de 4 de la tarda. La resta d’equips participants són el Tordera A i B, el Sitges, el Vic i el GEiEG.

A Maçanet mentrestant es disputarà el campionat en categoria infantil. Els igualadins han quedat enquadrats en el grup B amb el mateix Maçanet, Cornellà i Reus. Al grup A hi ha els equips del FCBarcelona, Girona, Noia i Alpicat. El Petromiralles IHC debutarà a 1/4 de 6 de la tarda contra l’equip anfitrió. L’Infantil igualadí el formen: Joel Sebastian, Marc Baldayo, Pol Guilera, Marcel Monclús, Edgar Peralta, Francesc Rubinat Fontanellas, Jordi Masoni, Enric Martí i Pol Castellano. Els entrenadors són Carles Piernas i Ramon Peralta.

I pràcticament alhora que els júniors i infantils començen a jugar-se el futur en aquests campionats, el club celebrarà Sant Jordi amb un stand a la plaça de Cal Font. El club aprofitarà la Diada per començar una campanya de captació de socis amb algunes ofertes especials. Per exemple qui es faci soci tindrà un 15% de descompte en el preu del carnet per la pròxima temporada i tindrà un obsequide 8 entrades per poder veure els quatre partits que el PROINOSA IGUALADA ha de jugar aquesta temporada a les Comes. HI haurà també un descompte del 20% pels socis que n’aportin un altre de la mateixa categoria. L’stand de l’IHC estarà obert de 9 del matí a 9 del vespre.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *