SEGUIR LLUITANT

El PROINOSA Igualada juga aquest divendres a les 9 el primer partit de la 26 jornada de la Ok Lliga contra el sempre complicat Blanes. Els arlequinats, que seguirant lluitant amb la voluntat d’intentar mantenir la bona dinàmica dels últims partits, han fet aquest dijous l’últim entrenament per preparar aquest compromís.  Els jugadors de l’equip júnior, Isaac Mateo i Albert Vidal han ajudat al treball del primer equip. Mentrestant el tècnic igualadí Joan Carles ha convocat pel partit contra els blanencs el porter Albert Lòpez, que torna a l’equip després del problema que va tenir al braç, Joan Raja i finalment Joan Doncel, en el lloc del lesionat Edu Fernàndez.

Per cert durant el partit es posaran a la venda les samarretes commemoratives de la històrica classificació de l’IHC per la Final Four de la Cers 2010. Per acabar un resultat avançat a la 29ena jornada de la lliga de Primera Nacional. El Petromiralles Igualada ha confirmat el seu pas inexorable cap a l’ascens amb una nova golejada, en aquest cas un 10 a 2 contra el Cambrils.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *