UN PARTIT MOLT VITAL

Després d’un dia de pausa en el treball col.lectiu (els jugadors han tingut "deures" per fer a casa) aquest dijous tornen els entrenaments a les Comes. Serviran per preparar un partit que la mateixa web de l’equip rival, el Blanes, defineix de "molt vital". I és que els blanencs, pràcticament salvats ja que tenen 15 punts de diferència sobre el descens, aspiren a repetir "el bon partit que van fer contra el FC Barcelona", per desfer-se d’un "rival directe" i poder aspirar així a la setena plaça. De tota manera des de la Selva reconeixen que "els igualadins es mostren forts a casa i saben que si guanyen poden apropar-se a la zona mitja de la taula classificatòria".

Joan Carles haurà de tornar a convocar algún jugador de la base per substituir l’Edu Fernàndez. Ton Baliu, en canvi, tindrà l’oportunitat d’anar agafant minuts en la seva reentrada a l’equip un cop superada la seva operació d’apendicitis. Per la seva banda, el tècnic visitant, Manel Barceló, tindrà la baixa del davanter Kimi Ridaura que va ser sancionat amb 4 partits per haver-li donat un cop a un contrari en l’enfrontament contra el Vilanova de la jornada número 23 (el de les Comes en seria el tercer de la sèrie).  

El partit d’aquesta 26ena jornada que enfrontarà el PROINOSA Igualada i el Blanes es jugarà divendres a partir de les 9 i l’arbitrarà la parella Valverde i A. Lòpez.`

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

UN PARTIT MOLT VITAL

Després d’un dia de pausa en el treball col.lectiu (els jugadors han tingut "deures" per fer a casa) aquest dijous tornen els entrenaments a les Comes. Serviran per preparar un partit que la mateixa web de l’equip rival, el Blanes, defineix de "molt vital". I és que els blanencs, pràcticament salvats ja que tenen 15 punts de diferència sobre el descens, aspiren a repetir "el bon partit que van fer contra el FC Barcelona", per desfer-se d’un "rival directe" i poder aspirar així a la setena plaça. De tota manera des de la Selva reconeixen que "els igualadins es mostren forts a casa i saben que si guanyen poden apropar-se a la zona mitja de la taula classificatòria".

Joan Carles haurà de tornar a convocar algún jugador de la base per substituir l’Edu Fernàndez. Ton Baliu, en canvi, tindrà l’oportunitat d’anar agafant minuts en la seva reentrada a l’equip un cop superada la seva operació d’apendicitis. Per la seva banda, el tècnic visitant, Manel Barceló, tindrà la baixa del davanter Kimi Ridaura que va ser sancionat amb 4 partits per haver-li donat un cop a un contrari en l’enfrontament contra el Vilanova de la jornada número 23 (el de les Comes en seria el tercer de la sèrie).  

El partit d’aquesta 26ena jornada que enfrontarà el PROINOSA Igualada i el Blanes es jugarà divendres a partir de les 9 i l’arbitrarà la parella Valverde i A. Lòpez.`

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *