TORNA L’OK

El PROINOSA Igualada rep aquest dissabte a les Comes (2/4 de 7, amb arbitratge de Sandoval i Martinez) al conjunt gallec del Cerceda. Els igualadins intentaran repetir el partit seriós que van jugar ara fa una setmana a Torres Novas, precisament contra l’altre equip gallec de la Ok Lliga, el Liceo. Intensitat, concentració i una potent ajuda de la grada han de ser armes fonamentals en la lluita per uns punts d’alta trascendència. El capità de l’equip júnior Joan Muntaner ha estat el jugador triat per Joan Carles per substituir al davanter Edu Fernàndez en la llista de convocats per aquest partit. ´

Per la seva banda el Cerceda, que s’estrena a les Comes, presentarà un equip molt jove amb 5 homes que van compatir amb Torner el subcampionat a la Taça Llatina : Mailan, el porter, i Lamas, Teixidó, Cancela i Pèrez. Un equip que últimament s’ha reforçat amb l’internacional angoleny Marcio Pereira Fernandez de 23 anys i procedent del Petroleros de Luanda, un dels equips punters de l’Àfrica. A l’anada els dos equips van empatar a 2. Els arlequinats es van avançar amb un 0 a 2 que donava esperances de victòria (amb gols de Formatjé i Torner al final de la primera part i inici de la segona) però els cercedistes van aconseguir igualar el marcador amb dos gols en 3 minuts de Perez i Lopez. A falta de 24 segons l’IHC va disposar d’una FD que podria haver trencat l’empat. Una demostració que el partit serà molt difícil i que s’haurà de treballar a l’engrós per tirar-lo endavant en un dels moments més importants de la temporada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *