EL NOIA-PROINOSA IHC, DIVENDRES

El partit que el PROINOSA Igualada jugarà al pavelló de l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní es jugarà finalment divendres. Tot i l’avançament els de Joan Carles hauran tingut prou temps per preparar aquest enfrontament, el penúltim de la temporada, ja que la Lliga s’ha aturat aquest cap de setmana amb motiu de la Final a 6 de Valdagno. Els arlequinats han tancat una setmana marcada per uns entrenaments amb molt volum de partit i per la participació del planter en el treball col.lectiu dels sèniors. A l’últim entrenament, per exemple, hi van prendre part fins a un total de 4 jugadors dels equips inferiors: Jona Doncel, Xus Fernàndez, Nestor Ramirez i Aleix Vera.

Mentrestant el Petromiralles IHC de Primera Catalana ha perdut un dels pocs partits de la temporada. Els de Castro, que dominaven per 2 a 0, han caigut per 2 a 3 contra el Pla de Santa Maria. Un resultat que no passa de ser anecdòtic ja que els igualadins ja tenen l’ascens assegurat des de fa moltes jornades.

Per altra banda l’equip benjamí A de l’IHC ha començat amb victòria la seva participació en el campionat de Catalunya que es disputa a les Comes. Els igualadins han derrotat de manera clara, per 1 a 10,  al Cadí. Els resultats d’aquesta primera jornada han estat aquests:

Andorra 1- Geieg A 4

Ripoll A 1 – Reus A 2

Roda A 3 – Vendrell A 3

Cadí 1 – IHC A 10

Aquest dissabte els nois de l’Igualada jugaran a les 12 contra el Ripoll i a 1/4 de 7 de la tarda contra el Reus.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *