EL FUTUR S’ESCRIU A LES COMES

 

L’Igualada benjamí debuta aquest divendres al campionat de Catalunya de la categoria que es disputa a les Comes. Els arlequinats jugaran el seu primer partit a 2/4 de 8 contra el Cadí. De fet serà l’últim enfrontament de la primera jornada ja que abans se n’hauran disputat 3 més. Andorra- GEiEG A (5 de la tarda), Ripoll A- Reus A (3/4 de 6) i Roda A-Vendrell A (3/4 de 7). Dissabte els igualadins tindran jornada doble, contra Ripoll i Reus. Diumenge es jugaran les eliminatòries que donaran pas a la final i al partit pel tercer i quart lloc.

L’IHC benjamí el formen Toni Cervelló, Carlos Sebastian, Jordi Mendez, Adrià Sanchez, Bern Gabriel, Oriol Prat, Roger Bars i Avaro Ferrando, sota la direcció tècnica de Xavi Espinalt.

Mentrestant el primer equip del PROINOSA Igualada HC ha tancat setmana aquest dijous amb un últim entrenament a les Comes. Els de Joan Carles tenen descans aquest cap de setmana pel fet que es disputa la Final 6 de la LLiga Europea. El pròxim rival dels igualadins, el Noia, ha començat amb derrota la seva participació en aquesta fase final que es diputa a Valdagno. Els cavistes han perdut per 6 a 3 contra l’actual campió, el Reus. En l’altre grup FC Barcelona i Porto han empatat a 4, resultat que deixa la classificació en aquest grup molt oberta.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *