IVAN SANZ NOU ENTRENADOR DE L’IHC

L’entrenador asturià Ivan Sanz serà el nou entrenador del PROINOSA IHC la pròxima temporada segons ha anunciat el club aquest dilluns. Sanz que acaba d’assolir l’ascens a l’Ok Lliga amb un històric com el Voltregà, és un entrenador amb prestigi dins del món de l’hoquei bàsicament per la seva etapa al Mataró on hi va aconseguir una Copa de la Cers. Allà va coincidir amb dos dels actuals jugadors de l’IHC, Navarro i Formatjé. Sanz tindrà la col.laboració de Francesc Monclús que serà el segon entrenador i també el preparador físic. Serà el seu retorn al club desores del seu pas per les banquetes ara fa 4 temporades. Precisament un dels noms que sonaven per dirigir la primera temporada de la nova junta de Manel Burón, l’ex-IHC Guillem Cabestany, serà el nou entrenador del Vendrell acabat d’ascendir a l’Ok lliga.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *