CATALUNYA ESPERA EL BRASIL I ALEMANYA

Catalunya ja coneix els equips contra els quals s’haurà de jugar el pas a la final de la Copa Amèrica. La selecció masculina, que ja estava classificada, s’enfrontarà al Brasil que ha perdut contra l’Argentina per la mínima, 8 a 7 en un dels millors partits del campionat. Els argentins jugaran l’altra semifinal contra Xile.

La selecció femenina de Catalunya també ha aconseguit el seu accés a les semifinals amb una golejada davant de Sudàfrica, 13 a 0. La igualadina Maria Diez ha estat una de les jugadores més destacades. La Peke ha marcat 4 dels 13 gols de la selecció . Les catalanes s’enfrontaran a Alemanya per un lloc a la final. L’altra finalista sortirà de l’enfrontament entre l’Argentina i Xile.

D’altra banda la selecció catalana sub-18 , amb les jugadores del Totgraf IHC Teresa Bernadas i Ivonne Copoví a les seves files, ha gunayat els seus dos primers partits en el campionat de seleccions que s’està desenvolupant al pavelló El Llano de Gijon. Les catalanes s’han imposat per 3 a 2 a Asturies i per 3 a 0 a Galicia. Aquest dissabte les rivals seran Madrid i València.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *