TORNA PELICANO

El PROINOSA Igualada presenta aquest dimarts a les 7 de la tarda les noves incorporacions del primer equip per la pròxima temporada. Als ja coneguts Jaume Llaverola, Ivan Sanz i Francesc Monclús s’hi afegirà una altra cara nova. De fet serà una cara ja coneguda. Raül Pelicano que torna a l’IHC un any després de la seva sortida del club. Pelicano que va tenir un temporada irregular a Igualada (amb un inici espectacular i un final sense sort) tindrà ara uan segona oportunitat per demostrar la seva altíssima qualitat tècnica. El mateix jugador ha reconegut que li fa molta il.lusió de tornar a l’equip i que vol fer una molt bona temporada per poder acabar de mostrar tot l’hoquei que no va poder oferir, per una causa o una altra, en la seva primera estada al club.

Pelicano ha estat aquesta temporada passada a Itàlia, al Forte Dei Marmi. Fins que es va lesionar va ser un dels jugadors més destacats de la Lega. El seu entrenador, el mític Roberto Crudeli el va assenyalar com un dels jugadors imprescindibles del seu equip. De fet fins a la seva lesió Pelicano portava marcats 31 gols (això només en 23 partits, amb una mitjana d’1’347 per partit) i tot i haver-se perdut una part de la temporada ha acabat com el 15è jugadors més efectiu de tota la competició. Ara tindrà el repte de mantenir la progressió en la seva segona etapa a les Comes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *