BENVINGUTS!

El nou Igualada Hoquei Club ha començat a rodar. El PROINOSA IHC ha presentat aquest dimarts els fitxatges del primer equip per la pròxima temporada. L’acte oficial, conduit pel màxim dirigent de l’entitat, el president Manel Buron, ha comptat amb la presència de les 4 cares noves (3 de fet són retorns), Jaume Llaverola i Raül Pelicano com a jugadors, i Ivan Sanz i Francesc Monclús com a tècnics, que han explicat les seves primeres impressions a la premsa i a través d’ella a tota l’afició.

Els 4 fitxatges són realment il.lusionants. Des del retorn del més gran (Llaverola) a l’arribada d’un tècnic amb referències magnífiques del seu treball (Ivan Sanz) o la possibilitat de tornar a gaudir del savoir faire d’un tècnic elegant (Monclús). Però dels 4 segurament el que presentava més novetat era Raül Pelicano, pel fet que ha estat l’últim fitxatge que s’ha donat a conèixer i per tant el que ha generat més sorpresa.

En el seu últim partit a les Comes, ara fa just una temporada, la Penya va penjar una pancarta dedicada als dos Raüls (el mateix Pelicano i també Marin) dient-los que les Comes sempre seria la seva casa. Va ser realment una pancarta premonitòria. De fet ara fa un any, el 27 de maig, en l’última entrevista al jugador quan ja s’havia anunciat que no continuava al club, Pelicano assegurava "No tanco la porta a tornar". Allò, més que una frase per quedar bé, era la verbalització d’una voluntat, d’una determinació que al final s’ha fet realitat. La porta que el jugador no va tancar, ara s’ha obert i Pelicano podrà acabar allò que va deixar a mitjes en la seva primera temporada al club: la sensació d’estar davant d’un jugador amb un futur extraordinari.

La mevaweb, que ja us ha ofert entrevistes amb la resta dels nous integrants del vestidor arlequinat (Llaverola, Sanz i Monclús, va poder parlar amb el fins ara jugador del Forte Dei Marmi italià pocs minuts després que es fes oficial el seu retorn a les Comes.

P- Raül, tornes a Igualada. Gràcies i felicitats.

PELICANO- Si la veritat és que estic content de poder tornar.

P- I això després d’una bona temporada a Itàlia. Has jugat a un alt nivell fins a la lesió.

PELICANO- Si. Estava fent una bona temporada. Havia marcat gols. Llàstima que em vaig lesionar i això va tallar el joc que estava fent.

P- I ara a confirmar-ho, aquest cop del tot, a les Comes. Vens amb idea de triomfar, de fer un bon any.

PELICANO- Si clar. Espero que ens pugui sortir una bona temporada. Que tot vagi bé.

P- I amb Llaverola, l’altre reforç, a la porteria.

PELICANO- Home. És una autèntica garantia. Hi ha un equip jove, bons jugadors, i amb el Llaverola tens molta seguretat al darrera. És un gran porter. Molt bó.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *