REACCIONS AL SORTEIG -2

ANNA GIL

"Tot i que ja s’ha fet el sorteig, preveure un bon o dolent calendari és difícil, ja que els equips femenins no tenim les jugadores definides. Ens ha tocat començar a les Comes contra el Vigo Stick, equip nou a la Ok LLiga, i desconegut per a nosaltres. A partir d’aquí alternarem equips teòricament més forts amb altres de més fluixos… però cada partit és un mon i haurem d’anar partit sense mirar qui és l’adversari, treballant dia a dia per donar el màxim en cadascún d’ells… i així intentar millorar la classificació de la temporada passada.

Sobre els desplaçaments a fora de Catalunya, en principi en tenim tres. Tot i així, encara hi ha una plaça lliure i no sabem si l’ocuparà un equip català o no. A principi de temporada, en la 4ª i 6ª jornada ja ens toquem dos desplaçaments, a Asturies i Madrid. El tercer el farem a mitja temporada a Galícia. Crec que el fet d’haver de fer els viatges a principi de temporada és favorable ja que a final de temporada, la càrrega acumulada i l’esgotament del viatge perjudica el rendiment del partit".

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *