REACCIONS AL SORTEIG- 1

JAUME LLAVEROLA

"Realment el partit més difícil serà el primer. I també és un dels més importants. Hem d’anar partit a partit. I per tant el primer és el que importa. La veritat és que ja estem amb moltes ganes de començar".

MARC NAVARRO

"És positiu començar jugant  acasa davant de la nostra afició per intentar començar la lliga amb bon peu. L’inici que tenim és fort però no podem caure en l’error de dir que la segona part de la lliga és més fàcil. L’any passat teníem a l’inici els 4 grans seguits i tothom es pensava que un cop pasessim el "Tourmalet" ja tot seria fàcil. I no va ser així, amb una derrota contra l’Alcoi a casa.

Hem d’anar partit a partit, sense mirar calendaris, i anant al 100% en tots. Sent ambiciosos però també conscients que ara mateix som el 10è classificat a la lliga i que si volem millorar hem de treballar molt. Crec que la pretemporada que fem marcarà molt el bon inici de lliga, independentment dels rivals que tinguem"

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *