LES COMES A TOTA RODA

L’Igualada Hoquei Club ha tornat als entrenaments aquests dilluns. Els igualadins han protagonitzat una sessió preparatòria d’alt rendiment basat especialment en exercitar la defensa, una de les prioritats del nou entrenador de l’IHC, Ivan Sanz. Aquest dimarts els arlequinats faran el segon entrenament de la setmana que inclourà també una sessió de peses. Tot per preparar el seté partit de preparació d’aquesta pretemporada, dijous al Pavelló de les antigues casernes de Vilanova. Per cert el web del Vendrell, últim rival de la pretemporada dels igualadins, ha confirmat l’horari del partit amistós que els enfrontarà al pavelló vemdrellenc. Serà a les 8 del vespre del dissabte 25 de setembre.

(Foto J. Ceballos)

Mentrestant el Torneig Internacional femení d’aquest cap de setmana encara genera comentaris en el mon de l’hoquei. A banda dels elogis a l’organització el torneig ha servit de pedra de toc per les jugadores de Pirri. La capitana de l’equip, Anna Gil, ha fet una valoració molt positiva dels 2 dies de competició.

P- Anna, un bon cap de setmana no?

ANNA GIL-   Si. Aquest cap de setmana ha estat realment positiu per l’equip. Hem jugat els tres primers partits de pre-temporada i contra tres seleccions.

P- Tres partits exigents a més.  

ANNA GIL- Si. Vam començar dissabte al matí enfrontant-nos contra la Selecció de Xile, que va ser campiona del món l’any 2006, i està actualment preparant-se pel Mundial 2010. Se’ns presentava un partit difícil i més sent el nostre primer partit.  Tot i així, van fer un bon joc, amb errors que més endavant no s’han de cometre, però en definitiva vam fer un partit amb un bon nivell acabant amb un 5 a 0 a favor nostre.

P- El segon partit va ser el més destat.

ANNA GIL- És que jugàvem contra la Selecció d’Espanya Sub-20, que tenia diverses jugadores que formen part de la Selecció Absoluta d’Espanya que jugarà el Mundial. En aquest partit ja es va començar a notar el nostre desgast físic pel partit del matí, mentre que elles era el primer partit de la jornada que jugaven. Tot i així, vam perdre amb un resultat molt ajutsta, 1 a 2, però vam quedar contentes pel partit . Altre cop hem de centrar-nos en els errors que ens van fer perdre aquest partit per poder corregir-los. Per últim, diumenge ens vam enfrontar a la Selecció de Colòmbia. No ens va sortir una bona primera part, ja que anàvem perdent, però després del descans, vam sortir amb una altra mentalitat i vam poder remuntar el partit i guanyar per 4 a 2.

P- I per tant, al final segones.

ANNA GIL- Si. Vam acabar com a Subcampiones d’aquest 3r Torneig Internacional d’Hoquei Patins Femení. Ens hem de quedar amb els detalls dels nostres primers partits per ajudar-nos a seguir preparant aquesta temporada. Finalment també vull agrair a tots els que han col.laborat i han fet possible que s’hagi pogut disputar aquest torneig.

Per acabar un cap de setmana realment intens destaquem els resultats de dos equips de la base que ja han entrat en joc. Els juvenils A que han guanyat els seus dos partits: de manera molt àmplia contra el Vilanova (1 a 10)  i força més ajustada contra el Shum (3 a 1). El juvenil A el formen: Marc Rojas, Albert Torra, Jordi Miranda, Oriol Garrido, Aleix Vera, David Carles i Isaac Larios.

Alguns d’aquests jugadors van participar també del mertós empat de l’equip júnior contra el potent FC Barcelona (2 a 2). Els júniors van jugar amb : Marc Rojas, Albert Vidal, Nil Garreta, Abraham Alonso, Albert Torra, Jordi Miranda, Oriol Garrido, Aleix Vera, David carles i Isaac Larios.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *