IHC 4X4

Aquest seria un gran eslògan i un immillorable objectiu: Un Igualada convertit en un equip tot terreny, en un conjunt que sap adaptar-se a tot, en uns jugadors que superen totes les dificultats que es presenten. Un autèntic IHC 4X4. De moment es queda en això. Allò que amb tota seguretat jugadors i entrenadors voldrien aconseguir quan abans millor. De tota manera, i mentre l’objectiu no es fa realitat, el 4×4 és un dels instruments de treball de l’equip a les Comes. Aquest dimarts els arlequinats han seguit esforçant-se per arribar al nivell de defensa que exigeix el nou tècnic igualadí, Ivan Sanz, un gran defensor de la idea que un equip es construeix fort al darrera. Sanz podrà comptar amb tots els seus jugadors pel partit d’aquest dijous a les Casernes de Vilanova.

Mentrestant el rival de l’IHC, el Vilanova, ha disputat aquest dimarts un partit amistós contra el Noia. El partit que s’ha disputat al pavelló de l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní s’ha acabat amb victòria dels cavistes per 6 a 5. El partit ha suposat la tornada per primera vegada a Sant Sadurní des de la seva sanció del porter Luis Gil. Precisament el porter és el jugador més valoratper l’afició vilanovina en aquesta pretemporada amb un 40% dels vots d’una enquesta feta en el web del club. El segon jugador és l’ex-IHC, Jordi Creus, per qui han votat el 25’7 % dels enquestats.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *