DUES DE BONES. I MITJA

Mentre afició, jugadors, tècnics i directiva, tot l’igualadinisme en definitiva, segueix absolutament pendent de l’evolució de Raül Pelicano de les seves molesties als abductors, el vestidor de l’IHC ha rebut dues bones notícies dels altres dos jugadors lesionats. D’una banda Jordi Casanovas ja s’ha calçat els patins. El defensa del planter porta dues setmanes d’avançament en relació a les previsions de recuperació que es van fer i ja ha pogut completar dues sessions de patí. El mateix Casanovas, igual d’explicit com de lluitador contra les lesions, ha explicat les seves sensacions al seu facebook: "patinant! buffff com em sento". Veient la seva velocitat de recuperació potser a finals d’octubre podríem tenir en Novas ja a la pista.

La segona bona notícia és que l’opinió mèdica complementària sobre la lesió de l’Enric Torner ha confirmat totalment el diagnòstic dels metges del club, cosa que ha acabat de tranquil.litzar de manera definitiva totes les parts implicades. D’aquesta manera ara al davanter de Tordera li queden només dues setmanes de guix. Després vindrà la famosa genollera Don-Joy i l’inici dels exercicis de recuperació.

La mitja-bona notícia és que Raül Pelicano segueix entrenant amb els seus companys. És positiva perquè no ha hagut d’interrompre la feina de preparació però no ho és del tot perquè encara té molesties que li impedeixen d’estar al 100%. Per això es manté la prudència de cara al partit de dissabte contra l’Alcoi. Un partit que ja té àrbitres. Seran la parella Valverde i A.Lòpez.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *