PENDENTS DEL RAÜL

Tots els ulls conflueixen sobre Raül Pelicano en aquests últims dies abans de l’inici de l’Ok Lliga aquest dissabte contra l’Alcoi. Pelicano continua amb molesties als abductors però va millorant poc a poc. La lesió se la va fer en el primer entrenament de la setmana: "Va ser dilluns, a meitat de l’entrenament. Vaig notar molesties a l’abductor i vam preferir parar".

Aquest dimarts el Raül ha pogut participar d’una part de la sessió preparatòria però en els últims 15 minuts ha sortit de la pista per no forçar. El jugador té unes ganes bojes de poder jugar dissabte en el debut de la temporada oficial: Espero poder anar entrenant amb el màxim de normalitat i dissabte estar al 100% per ajudar a l’equip a aconseguir els tres primers punts, pels quals hi ha molta il.lusió". Ara caldrà esperar si l’evolució de la lesió permet fer realitat els desitjos de Pelicano, un dels homes més destacats de la bona pretemporada que han fet els homes d’Ivan Sanz.

De fet, més enllà de la preocupació per l’estat del davanter de Lloret, el d’aquest dimarts ha estat un bon entrenament (un altre) dels arlequinats que ja aquest dimecres entraran definitivament a analitzar el joc de l’Alcoi, el primer rival a la Ok Lliga 2010-2011. Els igualadins tindran una sessió de vídeo específica amb partits dels alcoians.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *