DOBLE RIVAL

L’Igualada HC – Blanes és un dels partits més destacats de la quarta jornada de la Ok LLiga que es disputa aquest cap de setmana. Una jornada que ja té un resultat, el Vilanova 1 – Reus 2 que manté als roig-i-negres de líders imbatuts. El Blanes arriba a les Comes amb ganes d’emportar-se els 3 punts i, per fer-ho, s’apunta a intentar aprofitar la hipotètica eufòria que hi pugui haver entre els igualadins. I aquesta serà precisament la feina més important que tindrà l’IHC aquest dissabte, la d’impedir les dues coses. Una sembla assegurada (la de no deixar-se portar per eufòries perilloses després de la victòria al Palau Blaugrana)coneixent la filosofia d’exigència i superació del tècnic Ivan Sanz. L’altra (la de quedar-se amb els 3 punts) costarà més vista l’eficàcia dels blancens en les seves visites a les Comes (tres victòries consecutives en les últimes 3 temporades). El tècnic de l’equip de la Selva, Ramon Benito,  podrà comptar amb tots els seus jugadors mentre que Sanz recupera Jordi Casanovas però segueix amb la baixa d’Enric Torner. El partit a 2/4 de 9 amb arbitratge de Gomez i Melero.

Mentrestant l’equip de Nacional Catalana, el PETROMIRALLES IHC reedita el clàssic,. En aquest cas el partit contra el FC Barcelona B es juga a les Comes a partir d’1/4 de 7 de la tarda. Per la seva banda el FONTANELLAS I MARTÍ IHC té el seu partit contra l’Arenys de Munt arran de la disputa del campionat d’Europa sub-20 a Darmstatd, Alemanya. Allà la selecció estatal s’ha imposat per 12 a 0 a la d’Anglaterra. El pròxim rival de les de Joan Solé serà Alemanya, l’altre equip que encapçala la classificació d’aquest Europeu.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *