I. SANZ: ELS JUGADORS VAN SABER GESTIONAR EL RESULTAT EN TOT MOMENT

 

Gol de l’Edu (3-0). Foto Oriol Sebrià Jené

Un cop aconseguit el 9 de 4 i amb la xarxa plena de vídeos que demostren el bon moment que passa l’equip, l’IHC torna aquest dilluns als entrenaments per preparar el següent partit a Lloret. La principal preocupació a hores d’ara és l’espatlla esquerra de Raül Pelicano, que dissabte va haver d’acabar el partit abans d’hora per una topada amb un jugador rival. En principi els metges del club van descartar cap trencament però ara s’haurà de seguir la seva evolució per veure si podrà estar en condicions de jugar contra el seu ex-equip. Vist el nivell altíssim al que està rendint el Raül (principal subministrador d’aquells vídeos que comentàvem abans) la seva participació en el partit de dissabte seria una magnífica notícia per l’entrenador, pels companys, per l’afició i per l’hoquei en general. En definitiva per a tothom menys pel rival que haurà d’intentar anul.lar un dels homes més endollats de tota l competició. A l’espera de concrecions que esborrin l´únic núvol una mica fosc que ara mateix hi ha sobre les Comes, el tècnic igualadí ha intentat mantenir la seva proverbial moderació en una conversa amb la mevaweb. Sentint-lo un es contagia molt ràpidament d’aquesta barreja de modestia i ambició que forma part de la fòrmula màgica Sanz.

P- Bona victòria, bona ratxa. Dissabte l’equip va controlar el partit des de tots els aspectes i en totes les condicions.

I.SANZ- Si, vam tenir una bona lectura de partit en tot moment i vam poder superar un rival molt complicat, que es defensa molt bé. El Blanes sempre és un equip difícil, experimentat i defensiu . Per això destaco que els jugadors van saber gestionar el resultat durant tot el partit.

P- I el Raül?. Sembla tocat pels deus.

I.SANZ- Quan el vam fitxar ja sabiem que tenia moltíssima qualitat. Per mi tècnicament és un dels 4 millors jugadors de l’Ok LLiga. Però sobre tot destaco com està treballant, com s’està esforçant, per millorar aquestes parts del joc que no feia encara tant bé. Està implicadíssim i cada cop es nota més a la pista. Cada cop es veu més tot el que està arribant a treballar.

P- A Sant Sadurní reconeixes que et va sorprendre la defensa que et van fer. I fins i tot et vas responsabilitzar de no haver-ho previst. Et va sorprendre el rombe zonal del Blanes. La veritat és que va semblar que a dins de la pista a l’equip no massa, no?

I.SANZ- La realitat és que en vam parlar. Sabíem que ho feien, que tenien aquesta variant d’1 -2 -1 ,  però que acostumaven a fer-ho més al final quan els tocava d’intentar remuntar un resultat. Dissabte ho van fer ja a la primera meitat. De fet ho vam comentar però no vam arribar a poder-ho treballar en pista. Però estem comprobant que tenim uns jugadors molt intel.ligents, que saben llegir molt bé cada situació. I per això quan ho vam veure, nomésels vam haver d’advertir i corregir un parell de coses perquè ho puguessin superar sense problemes. Hi ajuda que tenim jugagors de molta qualitat que poden superar gràcies a la seva tècnica situacions de defensa zonal com aquella.

P- Que l’equip està en una bona dinàmica és evident. Tu sempre dius que el que cal és anar millorant i que n’esperes molt més d’aquest equip. A quin percentatge estaríem ara, a aquestes alçades, de l’IHC que tu vols?

I.SANZ- És difícil de dir, perquè això no té un punt final, sempre has d’estar en progressió. I per això és difícil posar-hi percentatges. Però vaja. La veritat és que estem bé, potser més del que podiem esperar en aquest punt de la temporada, però és que la plantilla està treballant molt bé. És mèrit seu. Ara, això no vol dir que no hi hagi coses per millorar. Sempre n’hi ha. Tot i que dissabte van fer un partit molt complert per exemple no vam saber marcar en superioritat. Doncs segurament un dia tocarà apretar molt en això. Perquè dissabte no ho vam necessitar però potser un dia amb un 1 a 1 hauràs de tirar d’efectivitat en el power play per guanyar el partit. Tot passa per seguir treballant. I per pensar només en Lloret.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *