LLAVEROLA: ÉS MOLT FÀCIL JUGAR AMB AMB AQUESTS JUGADORS

El davanter de l’IHC Raül Pelicano ha seguit de baixa a l’entrenament d’aquest dimarts. Tampoc s’exercitarà aquest dimecres tot per prevenció. En la seva absència els seus companys han fet molt treball a porteria i per tant li han donat molta feina als porters de l’equip. I després s’ha visualitzat situació de partit. Aquest dimecres reapareix el vídeo. Hi haurà una nova sessió Made in Sanz d’estudi específic sobre el joc del rival, el Lloret.

Una part importantíssima del bon començament de temporada que està fent l’equip recau precisament en els porters que abans esmentàvem. Jaume Llaverola s’ha convertit en el millor reclam per anar a veure un partit d’hoquei. Les seves aturades, a banda de ser una assegurança absoluta per l’equip, reivindiquen també un esport espectacular i amb tècnica d’excel.lència. De tota manera Super-Met manté la prudència adquirida durant tants anys de carrera.

P- Dissabte vam fer un altre bon partit.

LLAVEROLA- Si. La veritat és que els nois estan treballant molt fort i molt bé.

P- I tu els transmets confiança des de la porteria, amb intervencions impossibles.

LLAVEROLA-No, no. El que passa és que veien com juguen ells un ha d’intentar ajudar-los fent-ho el millor possible. Els jugadors són molt bons nois. hi ha un ambient excel.lent. Hi ha moltes ganes de millorar, de fer-ho cada dia millor. Aquí tothom es sacrifica al màxim. Aqui tothom pensa en l’equip. És molt fàcil jugar amb ells.

P- Tot això és clau en un vestidor.

LLAVEROLA- És que quan veus com penquen t’exigeixes encara més. I així tots anem augmentant les ganes de treballar. És clar que perdrem partits però al vestidor ja hem guanyat. Tenim el compromís de no aturar-nos. De seguir forts!.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *