TOT ESPERANT PELICANO

Tercer dia de descans per Raül Pelicano que aquest dijous provarà com està del cop que va rebre dissabte contra el Blanes. Per tant l’últim entrenament de la setmana serà bàsic per saber si Pelicano té opcions de ser amb els seus companys dissabte al municipal de Lloret en un partit especial pel davanter igualadí. Els seus companys han fet una sessió preparatòria pensada exclusivament en el rival que ha inclós la sempre importantíssima visita a la sala de vídeos on han estudiat com juga l’equip de l’ex-IHC Ivan TIbau.

Els dos equips ja s’han enfrontat aquesta temporada. Va ser l’11 de setembre a les Comes en el partit de presentació de tots els equips del club. Aleshores es van imposar els arlequinats per 9 a 6 en un partit amb dues cares: la primera part que va acabar amb un claríssim 6 a 1 va ser una autèntica exhibició dels d’Ivan Sanz. A la segona, en canvi, els de la Costa Brava van millorar i van aconseguir un parcial de 3 a 5. Ara el partit canvia d’escenari i per tant la història s’ha de tornar a escriure. Els encarregats de dirigir aquest Lloret-IHC de dissabte a 2/4 de 8 seran A. Gòmez i J. Lopez.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *