IHC 3.3

No seria un impossible en aquests moments. Podria ser perfectament que l’Igualada s’inventés una nova generació tecnològica vista l’edat de la majoria de l’equip. Però no. Encara no. La realitat és matemàticament més senzilla. El 3 és el número al que s’apunta amb fruició l’IHC en aquest inici de setmana. 3 punts més a Lloret i 3ers a la classificació després de Reus i Liceo (15 punts els dos líders 12 els igualadins, l’únic equip darrera dels líders imbatuts que ha aconseguit 4 victòries). Aquesta és només una circumstància puntual de la que no cal fer-ne gaire escarafalls. L’única classificació de veritat és la que marca l’última jornada de lliga (i des de fa uns anys l’última de la primera volta perquè obre la porta a la Copa). La resta són anècdotes més (com en aquest cas) o menys agradables. I com a molt marquen una tendència. I precisament els jugadors de l’IHC en són molt seguidors d’això, de que el que importa en realitat és el present, i per això han exercit l’autocrítica en el post partit. Són conscients que Llaverola va ser essencial en la victòria i reflexions com aquesta "ha estat complicat, no hem estat frescos de cap…" o com aquesta altra "no hem jugat massa bé la veritat, però tenim un enorme porter que ha aturat 4 FD. Increïble", han sovintejat entre els arlequinats.

L’autocrítica sincera marca sempre el camí de la superació. I de la maduresa (i duresa alhora) de les anàlisis en sortirà una setmana de treball encara més exigent, absolutament necessari vist el rival que vindrà a les Comes dissabte, el poderosíssim Vic. De tota manera la setmana de treball no començarà, com totes les altres, aquest dilluns. Els tècnics de l’IHC van decidir un cop acabat el partit a Lloret, de donar-los un dia extra de desans vist el descomunal desgast físic que van haver de fer els igualadins (amb Pelicano encara tocat). Una generositat física que fa que compromís i esforç quedin, en justicia, al marge de qualsevol autocrítica que es pugui fer per la gran victòria de dissabte.

D’altra banda el FONTANELLAS I MARTÍ IHC han aconseguit la segona victòria de la temporada a la Ok Lliga femenina en imposar-se a les Comes també per 5 a 3 al Bigues i Riells. Les noies de Pirri són segones a la classificació amb 6 punts, els mateixos que el primer i el tercer classificats, Girona i Voltregà.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *