LLORET 3 – IGUALADA HC 5. GRAN JAUMET

 

Aquest és el resum que feien els mateixos jugadors de l’IHC al final del partit contra el Lloret. Llaverola acabava de tornar a demostrar la seva grandíssima qualitat salvant l’equip en els moments més complicats d’un partit que tot i el 0 a 3 a la mitja part ha estat d’altíssima exigència. I més perquè Ivan Sanz ha hagut de jugar pràcticament amb només 4 jugadors (Pelicano finalment ha arribat a jugar però només 6 minuts: 2 a la primera part, 4 a la segona) i l’esforç físic ha estat tant gran que Formatjé ha acabat amb problemes als bessons. Els igualadins han acusat una mica la càrrega de minuts i no han estat tant frescos mentalment com en d’altres ocasions però han sabut jugar els minuts decisius, amb el marcador més ajustat. No han perdut la concentració i els cops que s’han vist superats ha aparegut la figura majestuosa del SuperMet que ha acabat el partit aturant 4 faltes directes. Un altre vídeo, com el del Blaugrana, per pasar-ho als porters.

PRIMERA PART DE MÀXIMA EFICÀCIA

L’Igualada ha fet una primera part sino espectacular si molt pràctica i ha aconseguit un parcial de 0 a 3 que posava a l’abast la victòria en una pista molt difícil i davant un rival que necessitava imperiosament els punts. Formatjé aprofitant el rebuig del porter a un remat exterior i l’Edu desviant un altre tir de fora han posat el marcador a favor només completat el primer quart de partit. La feina l’ha rematada Formatjé tranforamt una FD per acumulació a falta de només 20 segons. Aquest ha estat un partit de moltes faltes. L’IHC també ha acabat la primera meitat amb 10 (el llençament de FD dels locals ha anat fora). Tots dos equips han arribat a 20 al final del matx. Els igualadins podrien haver ampliat el 0 a 3 amb un penal de l’Edu que ha aturat Serra i amb una FD (per blava a Tibau) que Pelicano ha enviat fora (el power play tampoc no l’han aprofitat els arlequinats. Opcions de gol que si s’haguessin aprofitat potser hauríen estalviat patiments a la segona part.

ENCOMANATS A SANT LLAVEROLA

El Lloret ha sortit a per totes per intentar remuntar el partit. Tibau ha aprofitat una errada defensiva (una pèrdua de bola a l’area igualadina en l’inici d’un contratac) per fer l’1 a 3 quan encara no s’havein complert els primers 5 minuts. 3 minuts més tard els locals han aprofitat un power play per blava a Baliu (LLaverola havia salvat la FD). Un altre cop Tibau ha marcat desviant un xut de Martos des de mitja pista. El partit s’havia ajustat fins a un perillosíssim 2 a 3. Però Edu Fernàndez ha salvat el primer "moment clau" amb un gol de penal només 66 segons després. El segon moment clau ha arribat a falta de 6 minuts quan Rodri ha fet una de les tradicionals "penjadetes" de bola a les que feia referència Pelicano en el seu paper d’espia en l’article de divendres. Un núvol de jugadors ha impedit poder fer el miracle habitual a Llaverola. El patiment s’ha instal.lat al pavelló durant 4 llargs minuts en els quals l’equip s’ha refugiat com en tota la segona meitat en la grandesa de Llaverola . I a falta de dos minuts i mig ha arribat la jugada "per respirar". baliu ha muntat un contracop sol que ha definit meravellosament bé davant del porter. 3 a 5 i els 3 punts cap a Igualada. Ara l’IHC puja al tercer lloc de la classificació amb 12 punts en 5 partits. I amb aquest botí a la maleta els arlequinats es preparen per afrontar el Tourmalet d’aquest any (que no inclou el cim més alt, el FC Barcelona).

LLORET 3 (0/3) Serra, Rodri (1), Gonzàlez, lladó, Crespo, equip inicial. TIbau (2), Casalí i Martos.

IGUALADA HC 5 (3/2) Llaverola, Baliu (1), Edu (2), Navarro, Formatjé (2), equip inicial. Pelicano. Casanovas, Raja, Muntané i Lopez.

GOLS: 0-1 Formatjé (m 5.06), 0-2 Edu (m 14.24), 0-3 Formatjé FD (m 24.40). SEGONA PART. 1-3 Tibau (m 3.51), 2-3 Tibau (m 8.40), 2-4 Edu penal (m 9.14), 3-4 Rodri (m 19), 3-5 Baliu (m 22.30).

INCIDÈNCIES: Pelicano ha pogut jugar alguns minuts tot i que no havia pogut entrenar-se cap cop aquesta setmana. Finalment ha estat 6 minuts en pista i en els tirs s’ha ressentit del dolor que encara li fa el cop que va rebre en el partit contra el Blanes. Els àrbitres Antonio Gòmez i Joaquim Lòpez s’han complicat la vida marcant moltes faltes i carregant els dos equips de FD.

Mentrestant l’IHC de Nacional Catalana va perdre per la mínima 5 a 4 contra el Masiesde Voltregà en el millor partit dels arlequinats fions ara a la lliga (el resultat més just hauria estat un empat). I les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC juguen aquest diumenge a la una a les Comes contra el Bigues i Riells el seu segon partit a la Ok Lliga femenina.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *