TREBALL EN GERUNDI

Segon entrenament de la setmana pels jugadors de l’IHC per preparar el difícil desplacanent a les illes Canaries per enfrontar-se al Tenerife, actual cuer de la classificació amb només un punt. El partit l’arbitrarà la parella formada per Lopez i Veiga.

Mentre no arriba el partit els d’Ivan Sanz han fet un entrenament marcat pel treball de contraatacs  en un intent de recuperar l’efectivitat de cara a porteria del primer tram d l Okliga. En paraules del preparador fisic i segon entrenador, Francesc Monclus" tothom està molt be". I el mateix passa amb l’Enric Torner que segueix fent valid un gerundi molt antic: treballant sense parar i millorant cada dia que passa. La llista de convocats per aquest partit la donaran demà i aleshores es podrà comprovar si finalment l Enric entra en la convocatoria o no. D ‘entrada tot apunta que  serà anb els seus conpanys. D’entrada mentre no arriba el partit l’equip treballa anb una bona predisposici per intentar tornar a la bona dinànica de resultats. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *