EL CAMÍ DELS PUNTS

L’Igualada Hoquei Club segueix preparant el partit de dissabte contra el Tenerife. La visita al Pancho Camurrias sempre és complicada. La mala situació de l’equip txitxarrero, últim a la classificació, li concedeix un plus més de dificultat al desplaçament a les Illes Canaries. Per aquest motiu els arlequinats estan treballant amb la màxima intensitat amb la intenció de tornar als bons resultats després de 3 jornades a zero. Per tornar a trobar el camí dels punts. En aquest cas la sessió preparatòria ha començat amb l’habitual escalfament. Després han arribat els remats a porteria, exercicis de driblings, per acabar amb molt volum de partit per posar en pràctica les instruccions tàctiques dels tècnics.

Aquest dijous els d’Ivan Sanz tancaran la preparació per aquest partit de la 9 jornada de al Ok Lliga. Divendres a la una els jugadors estan convocats a les Comes per sortir cap a l’aeroport on els espera l’avió que els conduirà cap a les illes afortunades. Fer honor a aquest renom serà feina ja exclusivament de tècnics i jugadors.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *